Jumbowood – Vraag en Antwoord

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen die wij krijgen terugvinden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn jullie contactgegevens?

  • Ons afhaal/bezoekadres:
  • Nijverheidsweg 7, 1613 DZ Grootebroek
  • Telefoonnummer: 0228-522444
  • E-mail: info@jumbowood.nl
  • KVK: 62415263
  • BTW: NL.188.360.347.B03
  • Website: www.jumbowood.nl

Hoe betaal ik op jullie webshop?

U betaalt op onze webshop op dit moment via iDEAL of met de mobiele pin. Dit houdt in dat u eerst de spullen ziet en pas daarna betaald!

Kan ik ook met iDEAL betalen op jullie webshop?

Ja, u kunt ook met iDEAL betalen op onze webshop.

Wanneer kan ik jullie bellen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 13:00 uur.

Beschikken jullie ook over live chat?

Nee, maar u kunt alle vragen aan ons mailen via info@jumbowood. U krijgt nog sneller antwoord door ons te bellen op 0228-522444.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot en 13:00 uur.

Ik zie “Alles voor buiten” staan, wie zijn dat?

Alles voor Buiten is een onderdeel van Jumbowood Houthandel. Soms komt het voor dat ergens nog “Alles voor buiten” staat.

Bezorgen jullie ook in Duitsland?

Ja, wij bezorgen ook in Duitsland. De bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw postcode in Duitsland. Bij het bestellen geeft u uw postcode op, aan de hand daarvan wordt er automatisch een berekening gemaakt van de bezorgkosten.

Bezorgen jullie ook in België?

Ja, wij bezorgen ook in België. De bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw postcode in België. Bij het bestellen geeft u uw postcode op, aan de hand daarvan wordt er automatisch een berekening gemaakt van de bezorgkosten.

Hebben jullie ook een montageafdeling?

Ja, wij hebben een professionele montageafdeling welke u kunt inzetten voor uw schutting, blokhut, kapschuur, veranda, damwand en noem maar op. Voor meer informatie over onze montageafdeling kunt u ons mailen op info@jumbowood.nl.

Wat is de levertijd van de producten?

De levertijd van kapschuren en veranda’s is afhankelijk van het type dat u heeft besteld. Neem voor de actuele levertijd contact met ons op.