6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Jumbovision

Met een Jumbovision veranda weet u zeker dat u jaar in, jaar uit geniet van uw heerlijke overdekte plekje in de tuin. De veranda’s van Jumbovison zijn gemaakt van sterke materialen zoals Douglashout, waardoor ze er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens erg duurzaam zijn.

Onze soorten Jumbovision veranda’s

Bij Jumbowood hebben we diverse mooie Jumbovision veranda’s in ons assortiment. Deze types verschillen onderling van elkaar in uiterlijk, maar delen dezelfde sterke materialen. U kunt met de Jumbovision veranda dus geen foute keuze maken.

U kiest uit onder andere de volgende type veranda’s:

  • Leon
  • Jens
  • Johan
  • Chris
  • Jort

Benieuwd geworden naar deze veranda’s? Kom gezellig eens langs in onze showtuin, zodat we u er alles over kunnen vertellen.

Jumbovision veranda’s gemaakt van Douglas hout

Omdat we willen dat u zo lang mogelijk van uw nieuwe veranda geniet, maken we ze van kwalitatief Douglas hout. Het hout gaat onbehandeld al tussen de 10 en 15 jaar mee, maar met een goede laag beits geniet u nog veel langer van uw warme en overkapte buitenzitje.

Veranda’s geschikt voor elke tuin

Voor iedere tuin hebben we een passende veranda, dus ook voor uw tuin. Onze Jumbovision veranda’s zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast is het mogelijk de veranda te voorzien van glazen schuifwanden, ramen, deuren en verlichting. U personaliseert de veranda dus helemaal zoals u dat zelf wilt.

Montage van onze Jumbovision veranda’s

Zodra u uw veranda in onze showtuin helemaal naar wens heeft samengesteld, gaan we direct aan de slag met uw bestelling. Als we alles compleet hebben, leveren we de onderdelen bij u af. Zet u de veranda liever niet zelf in elkaar? Kies dan voor onze montageservice. We bouwen de veranda met liefde voor u op en gaan pas weg als alles naar behoren werkt.

Veelgestelde vragen

Welke materialen worden gebruikt voor het bouwen van een veranda?
Onze veranda’s maken we voornamelijk van kwalitatief Douglas hout, in combinatie met bijvoorbeeld aluminium, PVC, staal en glas. De keuze van het materiaal hangt af van de gewenste uitstraling, uw budget en de onderhoudsvereisten.
Heb ik een vergunning nodig om een veranda te bouwen?
Dit is afhankelijk van de lokale bouwvoorschriften en de afmetingen van de veranda. In veel gevallen hoeft u voor een kleinere veranda geen vergunning aan te vragen, maar voor grotere of meer ingrijpende projecten kan dit wel het geval zijn. Onze specialisten in de showtuin vertellen u hier graag meer over. Het is daarnaast raadzaam contact op te nemen met uw gemeente voor meer zekerheid.
Hoelang gaat een veranda mee?
Onze veranda’s gaan zonder onderhoud gemiddeld 10 tot 15 jaar mee, maar met extra onderhoud verlengt u de levensduur aanzienlijk.
Hoe onderhoud ik mijn veranda?
Omdat we onze veranda’s maken van sterk Douglas hout, heeft u er weinig omkijken naar. Om de levensduur van uw veranda te verlengen, brengt u een beits naar keuze aan. Hiermee voorkomt u schimmel, vervorming, scheuren en natuurlijke vergrijzing. Het is natuurlijk ook mogelijk uw veranda te verven in een gewenste kleur.

Ontvang gratis onze catalogus

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: