Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Fenceboard Schermen

Lees meer

Toont alle 3 resultaten

Fenceboard Schermen

Felixwood Aluminium Stapelrabat Schutting: Luxe en Maatwerk

Ontdek de exclusiviteit van het Felixwood stapelrabat systeem, een schutting in de luxe categorie. Het Felixwood Ideal rabatsysteem biedt de mogelijkheid om een dichte schutting te creëren met horizontaal stapelbare profielen. Dit innovatieve systeem is volledig aanpasbaar naar uw wensen, waardoor u zelf uw luxe tuinschermen kunt samenstellen.

Kenmerken:

Maatwerk naar Uw Voorkeur:
Het Felixwood stapelrabat systeem kan volledig naar uw wensen worden samengesteld. Kies uit een combinatie van aluminium palen, aluminium panelen, hardhout of composiet elementen om een schutting te creëren die perfect past bij de stijl van uw tuin.

Horizontale Stapelbare Profielen:
Het unieke ontwerp van horizontaal stapelbare profielen geeft uw schutting een eigentijdse uitstraling en biedt tevens privacy en bescherming.

Luxe Categorie Schuttingen:
Het Felixwood Aluminium Stapelrabat Systeem behoort tot de luxe categorie schuttingen, waardoor het een verfijnde en duurzame keuze is voor uw tuinomgeving.

Duurzaamheid en Kwaliteit:
De combinatie van aluminium, hardhout of composiet zorgt voor een schutting met duurzame eigenschappen en minimale onderhoudsvereisten.

Felixwood Ideal Stapelrabat: Compleet en Innovatief

Maak uw keuze voor de samengestelde pakketten van het Felixwood Ideal stapelrabat en vereenvoudig uw schuttingproject. Deze aluminium schutting pakketten bevatten alles wat u nodig heeft, inclusief bevestigingsmaterialen. U hoeft alleen nog de aluminium tuinpalen toe te voegen, duidelijk aangegeven bij het product in zilver of antraciet coating.

Kenmerken:

Compleet en Gemakkelijk:
Felixwood Ideal stapelrabat pakketten zijn compleet met alle benodigdheden en bevestigingsmaterialen. Vereenvoudig uw project zonder compromissen.

Hoogwaardig Aluminium:
Dit innovatieve rabatsysteem is ontwikkeld voor de Duitse markt, gemaakt van zeer duurzaam A-kwaliteit aluminium. Garandeert duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Keuze in Tuinpalen:
Kies uit zilver of antraciet gecoate aluminium palen om perfect aan te sluiten bij uw gewenste stijl en kleurenschema.

Combinatie naar Uw Smaak:
Personaliseer uw schutting door te kiezen tussen aluminium, composiet of hardhouten planken. Deze keuze bepaalt de moderne uitstraling van uw tuin.

Flexibiliteit in Uitvoering:
Composiet of hardhouten planken geven u de vrijheid om de gewenste sfeer in uw tuin te creëren. Neem contact op voor aangepaste combinaties.

Levering in Nederland en België:
Wij bezorgen deze aluminium schuttingpakketten in heel Nederland en België, zodat u moeiteloos kunt genieten van uw vernieuwde buitenruimte.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: