Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Europese Hardhout Planken

Lees meer

Europese Hardhout Planken

Welkom bij Jumbowood – Ontdek Europese Schoonheid in Hardhout voor Vlonders en Buitenvloeren

Stap binnen in de wereld van tijdloze elegantie en duurzaamheid met onze collectie Europese hardhoutsoorten, zorgvuldig geselecteerd voor hun buitengewone kwaliteiten. Of je nu een vlonder wilt creëren die de tand des tijds doorstaat of een buitenvloer zoekt die zowel stijlvol als robuust is, onze selectie van eiken, robinia en andere Europese hardhoutsoorten biedt de perfecte oplossing.

1. Eiken: Verfijnde Duurzaamheid

Ons Europees eikenhout straalt tijdloze klasse uit en staat bekend om zijn duurzaamheid. Of je nu kiest voor de warme tinten van het natuurlijke eiken of de diepte van behandeld eiken, je investeert in een vlonder of buitenvloer die de tand des tijds met gratie doorstaat. Eiken is niet alleen bestand tegen de elementen, maar ontwikkelt ook een prachtige patina na verloop van tijd, waardoor elk oppervlak uniek wordt.

2. Robinia: Natuurlijke Robuustheid

Voor degenen die op zoek zijn naar natuurlijke robuustheid, is onze Europese robinia de ideale keuze. Met een natuurlijke weerstand tegen rot en insecten, biedt robinia een buitenvloer die niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het buitenleven. De warme, aardse tinten voegen een rustieke charme toe aan elke buitenruimte.

3. [Voeg hier andere hardhoutsoorten toe]: Variatie in Karakter

Ontdek ook onze andere Europese hardhoutsoorten, elk met zijn eigen unieke karakter en eigenschappen. Of het nu gaat om notenhout, kastanje of beukenhout, elke houtsoort brengt iets bijzonders naar jouw vlonder of buitenvloer.

Bij Jumbwood gaan we verder dan alleen het leveren van hardhout. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige materialen die voldoen aan jouw esthetische en functionele behoeften. Blader door onze collectie, laat je inspireren en creëer een buitenruimte die de schoonheid van Europese hardhoutsoorten omarmt. Welkom bij de perfecte harmonie van natuurlijke pracht en functionaliteit.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: