Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Bangkirai Planken

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

Bangkirai Planken

Jumbowood: Hoogwaardig Bangkirai voor Duurzame Buitentoepassingen

Bangkirai, een uiterst bekende houtsoort uit Zuidoost-Azië, vindt zijn oorsprong in de weelderige bossen van Indonesië. Ons Bangkirai, het authentieke en kwalitatief hoogstaande Yellow Balau, wordt zorgvuldig geïmporteerd door FelixWood, een specialist met jarenlange ervaring in de sector van buitentoepassingen. Natuurlijk duurzaam en slijtvast, biedt ons assortiment een uitgebreide selectie producten, waaronder terrasplanken, schuttingplanken, rabatdelen, palen, onderregels, tuinschermen en hekken, allemaal vervaardigd uit Bangkirai.

Een aanzienlijk deel van ons Bangkirai is afkomstig uit een FSC®-gecertificeerde bosconcessie in het noordoosten van het eiland Kalimantan. Op het eiland Java wordt het hout zorgvuldig gecontroleerd, gezaagd, gedroogd en verwerkt, met inachtneming van de rigoureuze kwaliteitsnormen van FelixWood.

Deze duurzame houtsoort biedt optimale eigenschappen voor buitengebruik, vooral voor terrasplanken. Compact en bestand tegen intensief gebruik zonder deuken of krassen, ondergaat ons Bangkirai kunstmatige droging vóór het schaven om stabiliteit te optimaliseren. Dit resulteert in een product van superieure kwaliteit met minimale vervormingen.

Afhankelijk van de groeilocatie in het bos vertoont Bangkirai een breed spectrum aan kleuren, variërend van geel tot roze-bruin. Het hout kan soms “pinholes” bevatten, insectenindrukken ter grootte van een speldenknop. Deze eigenschap, inherent aan Bangkirai, is nauwelijks zichtbaar en heeft geen invloed op de kwaliteit. In tegenstelling tot sommige misvattingen breiden pinholes niet uit. Kies voor Jumbowood en geniet van de buitengewone kwaliteit van Bangkirai voor uw buitenruimte.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: