Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Priëlen grenen

Lees meer

Priëlen grenen

De priëlen van Jumbowood vormen de perfecte toevoeging aan elke buitenruimte. Deze priëlen zijn gemaakt van hoogwaardig grenen. Hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling maken ze een goede investering voor langdurig gebruik. Deze priëlen bieden een veelzijdige buitenbeleving, dienend als een serene oase voor ontspanning of als een elegante setting voor sociale gelegenheden.

Met diverse afmetingen en ontwerpen op maat, passen priëlen van Jumbowood naadloos in verschillende tuinomgevingen. Deze overdekte ruimtes bieden beschutting tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen dienen als een sfeervolle plek voor diners, feesten of gewoon als een rustgevende schuilplaats in de buitenlucht.

Het natuurlijke grenen straalt tijdloze schoonheid uit en wordt met de jaren alleen maar mooier. Jumbowood’s vakmanschap garandeert niet alleen kwaliteit, maar biedt ook de mogelijkheid om een uniek stuk te bezitten dat past bij jouw specifieke behoeften en smaak, waardoor je buitenruimte een charmante en functionele uitbreiding wordt.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: