Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Rhombus profielplanken

Lees meer

Rhombus profielplanken

Ontdek Elegantie in Elke Houtsoort met Onze Rhombus Profielplanken

Welkom bij onze uitgebreide collectie Rhombus Profielplanken, waar vakmanschap en diversiteit samenkomen. Elk van onze planken is met zorg vervaardigd om een verfijnde en eigentijdse uitstraling aan jouw buitenruimte te geven. Verken de unieke kenmerken van de verschillende houtsoorten die we aanbieden en vind de perfecte Rhombus Profielplank die aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Douglas: Natuurlijke Warmte en Duurzaamheid

Onze Douglas Rhombus Profielplanken bieden niet alleen natuurlijke warmte maar ook een indrukwekkende duurzaamheid. Deze planken voegen een tijdloze uitstraling toe aan elke buitenruimte en zijn ideaal voor diverse toepassingen.

Ayous: Luxe in Thermowood

Ayous Rhombus Profielplanken stralen luxe uit dankzij het thermisch gemodificeerde Ayous hout. Met verbeterde duurzaamheid en een elegante afwerking zijn deze planken ideaal voor verfijnde buitentoepassingen.

Frakè: Triple Rhombus Unieke Structuur

Kies voor karakter met Frakè Rhombus Profielplanken met hun unieke triple rhombus structuur. Deze planken voegen niet alleen een eigentijdse uitstraling toe maar brengen ook een authentiek karakter met fraaie strepen en pinholes.

Fiberdeck WEO 30 of 60: Duurzaamheid met een Modern Tintje

Fiberdeck WEO 30 of 60 Rhombus Profielplanken bieden duurzaamheid met een modern tintje. Deze composietplanken combineren stijl met praktische voordelen, waardoor ze perfect zijn voor een eigentijdse buitenomgeving.

Eiken: Tijdloze Klasse en Sterkte

Eiken Rhombus Profielplanken belichamen tijdloze klasse en ongeëvenaarde sterkte. Met een strakke afwerking voegen deze planken een vleugje elegantie toe aan jouw buitenruimte.

Ontdek de veelzijdigheid van Rhombus Profielplanken en vind het perfecte stuk voor jouw buitenproject. Elk type houtsoort biedt unieke eigenschappen en esthetiek, waardoor je de vrijheid hebt om de uitstraling van je buitenruimte volledig naar wens aan te passen. Bij [Jouw Bedrijfsnaam] geloven we in het creëren van tijdloze schoonheid, één Rhombus Profielplank tegelijk.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: