Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood
Höfats Pagina Header

Höfats

Höfats brengt het vuur terug in jouw leven: een kampvuur op jouw terras, kaarslicht op jouw balkon en heerlijk gegrild voedsel van open vuur op jouw bord. Met vuur en passie creëert höfats fascinerende producten die minimalistische vorm en inspirerende functionaliteit combineren: höfats-producten zijn niet alleen goede gereedschappen, maar ook stijlvolle objecten.

Bekijk hier onze producten!

Never forget how to light a fire!

We worden allemaal geconfronteerd met een steeds complexere en digitale alledaagse leven, vooral in de afgelopen twaalf maanden toen thuiswerken van de ene op de andere dag de norm werd. Maar opnieuw, en misschien indrukwekkender dan ooit tevoren, heeft deze tijd ons laten zien hoe digitalisering het verlangen naar balans voedt – naar iets echt, tastbaar, natuurlijk, blijvend en hartverwarmend. Dit is in de eerste plaats het verlangen naar een mooie en zorgeloze tijd met onze dierbaren. En ongeacht waar we tegenwoordig aan dit verlangen voldoen, in onze meest intieme relaties thuis of buiten in de tuin en in de natuur – deze tijden zijn nog intenser, gezelliger en gewoonweg veel mooier met vuur. Dat is precies wat ons elke dag drijft en waar we sinds onze start in 2015 naar streven: We willen het vuur terugbrengen in jouw leven.

Höfats oorsprong

Onze oprichters en directeuren Thomas en Christian ontmoetten elkaar en werden vrienden tijdens hun studie werktuigbouwkunde en studeerden vervolgens samen productontwerp in Berlijn. Ze zijn dus beide ingenieurs en ontwerpers tegelijkertijd. Ze combineren deze disciplines als productontwikkelaars. De combinatie van vorm en functie, van kunst en technologie, staat daarom centraal in het wezen en de kern van höfats en ons onmiskenbare DNA. WirtschaftsWoche publiceerde een artikel over höfats getiteld “Functioneel ontwerp ontmoet aandacht voor detail”. De producten van höfats combineren uniek ontwerp met inspirerende functionaliteit en beweren de beste in hun soort te zijn. We zijn altijd trouw gebleven aan dit DNA sinds onze oprichting in 2015, wat vele malen is beloond: in de afgelopen vijf jaar heeft höfats veel meer dan 50 designprijzen ontvangen.

Er ligt aanzienlijk potentieel in het directe verweven van de disciplines van ontwerp en engineering, zoals de geschiedenis ons ook leert. In het gedeelte “Voorbeelden” bekijken we mensen, biografieën en teams die, net als höfats, staan voor de combinatie van technologie en esthetiek – we werpen een blik op onze helden. Ze zijn onze inspiratie en motivatie om trouw te blijven aan ons DNA en ons elke dag aan te zetten tot uitmuntendheid.

Veilig betalen met: