6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

HeatSail

Een hartelijk welkom bij Jumbowood. met trots introduceren wij aan jullie onze heatSail collectie.

Heatsail is een Belgisch designbedrijf dat in 2012 is opgericht en de normen voor verlichting, verwarming en koeling opnieuw heeft gedefinieerd.

HEATSAIL

Bij Heatsail gaan we verder dan alleen het leveren van functionele producten. Heatsail zijn de makers van unieke, langdurige ervaringen die niet alleen de prachtigste momenten van een dag verlengen, maar deze ook omarmen en vereeuwigen. Onze producten zijn niet zomaar gebruiksvoorwerpen; het zijn duurzame designobjecten die de essentie van deze bijzondere momenten vastleggen en accentueren.

Stap binnen in onze wereld van innovatie en esthetiek, waar wij streven naar tijdloos design en onvergetelijke herinneringen. Bij Heatsail vieren we niet alleen functionaliteit, maar ook de kunst van het koesteren van de beste momenten in het leven. Ontdek met ons de perfecte samensmelting van vorm, functie en duurzaamheid, want hier bij Heatsail draait alles om het omarmen van schoonheid en het creëren van blijvende indrukken.

Dome Collectie

De DOME is een tijdloze verlichting met met geïntegreerd verwarmingselementen dat jouw terras omtovert in een aangename plaats waar je wil vertoeven op gezellige avonden.
Geef je terras een extra dimensie. Tover het om in een pareltje met DOME collectie.

Geniet elke dag en avond van buiten zitten met familie en vrienden, ook als het buiten kouder wordt. Waardeer de beleving, de plek en de momenten die je buiten creëert. Ook als je niet buiten bent is de DOME een geweldige eyecatcher voor je buitenruimte.
De DOME collectie is ontworpen en gemaakt in België.

VER-infrarood uitgelegd

VEVER-infrarood-warmte therapie stimuleert het celmetabolisme, wat het regeneratieve vermogen van het lichaam verhoogt en helpt de goede werking van het zenuwstelsel te herstellen. VER-infrarood energie wordt heel gemakkelijk door het menselijk lichaam opgenomen en helpt bij alle aspecten van lichamelijke groei en ontwikkeling. Het lichaam heeft zijn eigen mechanisme voor het produceren van VER-infrarood, dat genezing en cellulair herstel stimuleert. Wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan VER-infraroodstralen, worden onze genezingsprocessen gestimuleerd en worden de herstel reacties van ons lichaam geactiveerd, herstellend en ontgiftend. VER-infrarood thermische behandeling ontgift het lichaam van zware metalen, pesticiden en andere gifstoffen.

De Leaf

De buitenkamer heeft een rust als geen ander. Een comfortabele, uitnodigende ruimte met frisse lucht en een  schilderachtige omgeving. Het essentiële element van de buitenkamer is echter schaduw. De voornaamste reden waarom mensen ervoor kiezen om hun buitenruimte te vermijden, is gebrek aan beschutting tegen hitte en regen. Het bieden van de nodige schaduw is wat onze LEAF het beste doet – het biedt bescherming tegen de elementen, het verwarmt, verkoelt en verlicht met een onmiskenbare stijl. Het elegante LEAF-vormige ontwerp van deze toekomstbestendige oplossing gaat harmonieus op in zijn omgeving.

Dus kom, laten we samen de magie van de zomer vieren en ervoor zorgen dat deze nachten nooit eindigen. Welkom in een wereld waar de tijd lijkt te vertragen, en waar de warmte van het moment je omarmt. Ontdek de schoonheid van eindeloze zomeravonden – hier, bij ons, waar gastvrijheid en genot samenkomen.

Veilig betalen met: