U kunt bij ons ook terecht voor op maat gemaakte producten

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Hardhout

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hardhout

Hardhout voor uw tuin bestelt u bij Jumbowood. Wij hebben diverse soorten hardhout in verschillende afmetingen. Zo hebben wij bankirai, azobe en eiken hout in ons assortiment. Daarnaast heeft Jumbowood hardhouten palen, balken en beschoeiing. Voor ieder tuinproject hebben wij het juiste hardhout en dat tegen een scherpe prijs!
Diverse soorten hardhout
Hardhout wordt voornamelijk gebruikt voor buiten. Het is sterk hout en heeft een lange levensduur. Daarnaast is hardhout zeer geschikt om te gebruiken als bouwhout. Voor uw schutting, tuinhuis, vlonder, tuindeur of ander project heeft Jumbowood het juiste hardhout. In onze webshop kunt u ons ruime assortiment aan balken, planken en palen bekijken.

Jumbowood heeft bankirai, eiken en azobe hardhout. Bent u op zoek naar douglas tuinhout? Klik dan hier.

Bankirai
Bankirai hardhout is zeer duurzaam en sterk. U heeft met gemak 20 jaar plezier van bankirai hout. Dit houtsoort wordt met name gebruikt om een luxe vlonder of schutting van te maken. De kleur van het hout is bruin/geelbruin. Na verloop van tijd zal dit gaan vergrijzen. U kunt dit voorkomen door bankirai hardhout goed te onderhouden met bankirai olie.

Eiken
Eiken is een geliefde houtsoort bij veel mensen. Dankzij de warme kleur heeft het een prachtige uitstraling. Jumbowood heeft eikenhouten palen en planken in diverse afmetingen en formaten in het assortiment. U kunt deze online bij ons aanschaffen tegen een scherpe prijs. Eiken is net als bankirai duurzaam. Het gaat lang mee en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Azobe
Azobe hardhout is zeer geschikt om in de grond te plaatsen en wordt dankzij het duurzame en sterke karakter vaak gebruikt als tuinpaal. Azobe is perfect om te gebruiken als schuttingpaal, beschoeiingshout of als piketpaal. Het hout heeft een prachtige roodbruine kleur en zal door invloeden van buitenaf vergrijzen. Azobe gaat meer dan 20 jaar mee.
Hardhout online bestellen bij Jumbowood
U kunt hardhout gemakkelijk via onze webshop bestellen. Kies voor het juiste soort en de goede afmeting. Staat in ons assortiment niet wat u zoekt of wilt u een afwijkende afmeting hebben? Wij denken graag met u mee. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u ook altijd mailen naar info@jumbowood.nl of bellen naar 0228 – 522 444.