Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Flare

Met trots presenteren we bij Jumbowood: de grills van Flare. Flare wekt onze diepste instincten met vuur – een symbool van voeding, warmte en fascinatie. Het grillen boven een open vuur met Flare is niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een moment van samenzijn en herinneringen maken.

Veelzijdigheid van Flare grills

De grills van Flare zijn niet zomaar grills. Ze zijn veelzijdig, van hoge kwaliteit en bieden een geheel nieuwe grillervaring. Of u nu wilt grillen, braden, flamberen of langzaam garen, met Flare is alles mogelijk. En wat te denken van alle accessoires om uw grillervaring helemaal af te maken? U vindt onder andere een:

Grenzeloze grillmogelijkheden

Flare grills zijn meer dan alleen een grill; ze zijn een culinaire ontmoetingsplaats en een ontspannende plek rondom het vuur. Deze grills, die in Duitsland worden geproduceerd, brengen de schoonheid van vuur samen in een uniek concept. Ze zijn ontworpen voor 360° grillen, waardoor iedereen tegelijkertijd van alle kanten kan grillen. Dit maakt het grillen met Flare grills tot een sociale en interactieve ervaring, perfect voor het delen van momenten met dierbaren. Grill vlees, vis, groenten, brood en zelfs zoetigheden tot in de perfectie.

Onderhoudsgemak

Geniet meer van uw tijd rond het knisperende vuur en maak u minder zorgen over het schoonmaken. De Flare grill is ontworpen voor eenvoudig onderhoud. U reinigt de vuurplaat in een oogwenk en de as verzamelt u eenvoudig in een handige emmer. Dit gebruiksgemak zorgt ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan genieten van het grillen en minder tijd aan schoonmaken.

Ervaar het Flare gevoel

Flare grills zijn niet alleen een culinair hoogtepunt, maar ook een ontspannende plek om de dag te beginnen en te eindigen. Ongeacht het seizoen, met Flare voelt u de opwinding en rust van het grillen boven een open vuur. Dankzij de eindeloze mogelijkheden geniet iedere liefhebber van de Flare grill!

Veelgestelde vragen

Wat maakt Flare Grills uniek ten opzichte van andere grills?
Flare Grills zijn ontworpen als een outdoor vuurkeuken, wat een unieke combinatie is van een culinair middelpunt en een ontspannende plek. De grill biedt een 360° grillervaring, waardoor meerdere mensen tegelijkertijd van alle kanten kunnen grillen.
Kan ik met Flare Grills zowel vlees als groenten grillen?
Ja, met de Flare grills kunt u een breed scala aan voedingsmiddelen grillen, waaronder vlees, vis, groenten, brood en zelfs zoetigheden. De grill is veelzijdig en past zich aan uw culinaire behoeften aan.
Hoe onderhoud ik mijn Flare Grill?
Het onderhoud van de Flare is eenvoudig. U reinigt de vuurplaat snel met een olieachtige doek. De as verzamelt u in een handige emmer die u gemakkelijk verwijdert en leegt.
Wat is de maximale temperatuur die de Flare grill kan bereiken?
De Flare grill kan temperaturen tot 400°C bereiken, waardoor het perfect is voor verschillende grilltechnieken, van snel grillen tot langzaam garen.
Is de Flare grill geschikt voor zowel beginners als ervaren grillmeesters?
Absoluut! Flare grills zijn ontworpen voor zowel beginners als ervaren grillmeesters. Ze zijn veelzijdig, gebruiksvriendelijk en bieden een unieke grillervaring die iedereen waardeert.
Kan ik de hoogte van mijn Flare Grill aanpassen?
Ja, sommige modellen van Flare Grills, zoals de FLARE 80, zijn zo ontworpen dat u ze met eenvoudige handelingen aanpast naar een werkhoogte van 82 cm of 100 cm, afhankelijk van uw voorkeur.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: