Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

FELCO

Bij Jumbowood streven we altijd naar het beste voor onze klanten. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met FELCO, de marktleider in hoogwaardig tuingereedschap. Samen brengen we u gereedschap dat niet alleen duurzaam en betrouwbaar is, maar ook perfect past bij de kwaliteit die u van Jumbowood gewend bent.

De oorsprong van FELCO

FELCO, opgericht in Zwitserland, staat al decennia lang synoniem voor precisie en kwaliteit in tuingereedschap. Het merk heeft zich vanaf het begin gericht op het produceren van gereedschap dat niet alleen functioneel is, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Bij Jumbowood zijn we trots om een merk te vertegenwoordigen dat zo’n rijke geschiedenis en toewijding aan uitmuntendheid heeft.

FELCO's toewijding aan duurzaamheid

Een van de kernwaarden van FELCO is hun toewijding aan duurzaamheid. Ze geloven niet alleen in het maken van gereedschap dat lang meegaat, maar ook in verantwoorde productiepraktijken die het milieu respecteren. Door te kiezen voor FELCO, kiest u niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een merk dat geeft om onze planeet.

Het assortiment van FELCO

Hoewel FELCO misschien het best bekend is om hun iconische snoeischaren, biedt hun assortiment veel meer. Van takkenscharen tot elektrische draagbare snoeischaren, elk product van FELCO is ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit. Bij Jumbowood zijn we verheugd om u een breed scala aan FELCO-producten aan te bieden, zodat u het perfecte gereedschap voor elke klus kunt vinden.

FELCO's assortiment bij Jumbowood

Van snoeischaren tot takkenscharen, Jumbowood biedt een uitgebreide selectie van FELCO-producten. Elk stuk gereedschap is getest en goedgekeurd door onze experts, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een product van topkwaliteit in handen krijgt.

Veelgestelde vragen

Wat maakt FELCO-snoeischaren anders dan andere merken?
FELCO-snoeischaren zijn ontworpen met Zwitserse precisie en staan bekend om hun duurzaamheid, ergonomie en scherpe snijvlakken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang betrouwbaar te presteren.
Biedt FELCO elektrische tuingereedschappen aan?
Ja, FELCO heeft een assortiment elektrische draagbare snoeischaren die zijn ontworpen om het snoeien efficiënter en minder belastend voor de handen te maken.
Hoe onderhoud ik mijn FELCO-gereedschap?
Het is aan te raden om uw FELCO-gereedschap regelmatig schoon te maken met een vochtige doek en ze te smeren met olie om de bewegende delen soepel te houden. Voor een grondige reiniging en slijpen kunt u specifieke FELCO-accessoires gebruiken.
Zijn er reserveonderdelen beschikbaar voor FELCO-producten?
Ja, FELCO biedt een uitgebreide reeks reserveonderdelen voor hun producten. Dit betekent dat u specifieke onderdelen kunt vervangen in plaats van een heel nieuw gereedschap aan te schaffen, wat zowel kostenefficiënt als duurzaam is.
Zijn FELCO-producten geschikt voor zowel professionals als hobbyisten?
Absoluut! FELCO-gereedschap is ontworpen voor zowel professionals als hobby-tuiniers. Hun robuuste ontwerp en betrouwbaarheid maken ze ideaal voor intensief dagelijks gebruik, maar ook voor occasionele tuinwerkzaamheden.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: