6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Elephant

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid voor uw tuin en terras, is Elephant het merk waar u op kunt vertrouwen. Bekend om hun hoogwaardige vlonderplanken, ook wel terrasdelen genoemd, biedt Elephant een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Maar dat is niet alles. Elephant heeft ook bijproducten die essentieel zijn voor in de tuin. Als u kiest voor Elephant, investeert u in de kwaliteit en duurzaamheid van uw tuinprojecten. Elephant staat namelijk garant voor A-kwaliteit, duurzaam en verantwoord hout, ondersteund door keurmerken als EUTR en PEFC.

Elephant terrasdelen

Een tuin is meer dan alleen een stukje groen. Het is een verlengstuk van uw woonruimte, een plek waar u tot rust komt en geniet van de buitenlucht. Met de terrasdelen van Elephant transformeert u uw tuin in een oase van comfort en stijl. Deze hoogwaardige vlonderplanken zijn niet alleen duurzaam en betrouwbaar, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte.

Expanderend bevestigingsmiddel

Het leggen van een solide basis voor uw tuinprojecten is cruciaal, en met het expanderend bevestigingsmiddel van Elephant kiest u voor zekerheid. Dit duurzame bevestigingsmiddel is niet alleen lichtgewicht, maar staat ook garant voor een eenvoudige en razendsnelle montage. Of u nu palen wilt verankeren, schuttingen stevig wilt plaatsen, hekwerk wilt bevestigen of tuinverlichting wilt installeren, dit bevestigingsmiddel zorgt voor een betrouwbare en stabiele grondvesting.

Buitenvloer onderhouden met Elephant

Een prachtige buitenvloer is een investering in comfort en esthetiek. Het onderhoud ervan is essentieel om dit te behouden. Door uw buitenvloer twee keer per jaar te behandelen met Elephant® Universele reiniger en Elephant® Hardhout Olie, zorgt u voor een langdurige bescherming en behoud van de kleur.

Diversiteit in tuinhout

Elephant biedt een breed scala aan tuinhoutproducten voor onder meer schuttingen, hardhouten tuinschermen en vlonders die bijdragen aan de esthetiek en privacy van uw tuin. Deze producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol, en vormen een perfecte aanvulling op de terrasdelen van Elephant. Met deze veelzijdige opties kunt u uw tuin volledig naar eigen smaak inrichten, waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop staan.

Veelgestelde vragen

Wat is een Elephant terrasdeel?
Een Elephant terrasdeel is een hoogwaardige vlonderplank, speciaal ontworpen voor het creëren van stijlvolle en duurzame buitenvloeren. Deze terrasdelen zijn een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit, waarmee u uw tuin of terras transformeert in een comfortabele buitenruimte.
Waarom zou ik kiezen voor de vlonderplanken van Elephant?
Kiezen voor Elephant vlonderplanken betekent investeren in kwaliteit en duurzaamheid. Deze planken zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar zijn ook gemaakt van de beste materialen, wat zorgt voor een lange levensduur. Bovendien biedt Elephant een perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en moderne functionaliteit.
Hoe onderhoud ik mijn Elephant vlonderplanken het beste?
Voor optimaal onderhoud van uw Elephant vlonderplanken is het aan te raden deze twee keer per jaar te behandelen met Elephant Universele reiniger en Elephant® Hardhout Olie. Dit zorgt voor bescherming, kleurbehoud en verlengt de levensduur van de planken.
Zijn de vlonderplanken bestand tegen het Nederlandse weer?
Ja, de vlonderplanken van Elephant zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, waaronder het wisselvallige Nederlandse klimaat. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en kunnen goed omgaan met zowel regen als zon.
Hoelang gaan vlonderplanken van Elephant mee?
De exacte levensduur kan variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden en het onderhoud, maar met de juiste zorg en aandacht kunnen vlonderplanken van Elephant vele jaren meegaan. Het gebruik van kwalitatieve materialen en de duurzame constructie zorgen ervoor dat u lang kunt genieten van uw Elephant terras.

Ontvang gratis onze catalogus

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: