Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Duxwood

Duxwood heeft al sinds jaar en dag passie voor buitenleven en hout. Dit bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige blokhutten, overkappingen en andere houten constructies, biedt oplossingen die elke tuin verrijken. Ze maken gebruik van Noord-Europees vuren en Douglas hout dat ze verduurzamen door impregnatie onder hoge druk. Het resultaat? Producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar die u ook gemakkelijk zelf kunt monteren zonder professionele hulp. Bij Jumbowood bieden we de blokhutten van Duxwood aan.

Topkwaliteit voor uw tuin

Duxwood staat bekend om gebruik van uitsluitend kwaliteit hout én unieke bouwsystemen. Hun passie voor het buitenleven en hout is de drijvende kracht achter hun succes, wat zich weerspiegelt in de kwaliteit en het design van hun producten. Daarnaast biedt Duxwood maar liefst 10 jaar op hun impregnatiebehandelingen onder hoge druk, waar wij volledig achterstaan dankzij hun kwaliteitsproducten.

Duxwood blokhutten

In de wereld van tuinconstructies is de blokhut een tijdloze favoriet en Duxwood tilt deze klassieke houtconstructie naar een hoger niveau. Met een ongeëvenaarde passie voor hout en buitenleven produceert Duxwood blokhutten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd uit Noord-Europees vuren of Douglas hout. Deze blokhutten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak. En dankzij een uniek bouwsysteem kunnen ze eenvoudig zelf gemonteerd worden, zonder de noodzaak van professionele tussenkomst.

Duxwood overkappingen

Een overkapping is meer dan slechts een beschutting. Het is een uitnodiging om meer tijd buiten door te brengen, ongeacht het weer. Duxwood overkappingen combineren functionaliteit met elegantie, waardoor uw tuin wordt getransformeerd in een verlengstuk van uw woonruimte. Duxwood overkappingen bieden de perfecte oplossing om 365 dagen per jaar buiten te kunnen zitten.

Duxwood garages

Een garage is niet alleen een plek om uw voertuig te stallen. Deze constructie is ook een ruimte die veiligheid, functionaliteit en esthetiek combineert. Duxwood garages zijn het toonbeeld van deze combinatie. Hun houten garages bieden een stevige en betrouwbare opslagoplossing die jarenlang meegaat. Maar het gaat verder dan functionaliteit alleen. Met hun stijlvolle ontwerp en vakmanschap voegen Duxwood garages een esthetische waarde toe aan uw eigendom, terwijl ze tegelijkertijd een praktische ruimte bieden voor uw auto, gereedschap of andere opslagbehoeften.

Veelgestelde vragen

Wat is de specialiteit van Duxwood?
Duxwood is gespecialiseerd in hoogwaardige houten constructies, zoals blokhutten en overkappingen, ontworpen voor het buitenleven en zelfmontage.
Hoe garandeert Duxwood de duurzaamheid van haar producten?
Duxwood gebruikt Noord-Europees vurenhout en Douglas hout, behandeld met hoge druk impregnatie. U krijgt standaard 10 jaar garantie op uw houtconstructie van Duxwood.
Waar wordt de productie van Duxwood uitgevoerd en wat zijn hun kwaliteitsnormen?
Duxwood produceert in Nederland en hanteert hoge Hollandse kwaliteitsnormen, met een focus op nuchterheid en gedrevenheid voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Ontvang gratis onze catalogus

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: