Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Lichtstraten

Lees meer

Lichtstraten

Wilt u meer daglicht in uw overkapping, veranda of buitenverblijf? Dan is een lichtstraat de perfecte oplossing. Dit is een lange smalle lichtbron dat op het dak van uw veranda of overkapping wordt gemonteerd. De ramen in de lichtstraat laten veel daglicht door. Maak uw overkapping compleet en een stuk lichter met een lichtstraat van douglas hout.

Voordelen van een lichtstraat in uw overkapping

Wanneer u een lichtstraat in uw overkapping laat plaatsen krijgt u tot wel 50% meer daglicht binnen dan met een raam in een wand. Daarnaast lijkt uw veranda of overkapping optisch groter door de ramen in het dak. Met name voor een aanbouwveranda aan huis is een lichtstraat een aanwinst. De veranda kan er namelijk voor zorgen dat het lichtinval in de huiskamer tegen wordt gehouden. Dankzij de lichtstraat komt er niet alleen meer daglicht in de veranda of overkapping binnen, maar ook in de woonkamer. Voor de donkere uren kan er ook een verlichtingsplan met spotjes worden toegevoegd.

Productspecificaties van de lichtstraat

De lichtstraten die wij aanbieden zijn gemaakt van onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd douglas hout. Omdat de meeste overkappingen en veranda’s ook zijn gemaakt van douglas hout sluit dit perfect op elkaar aan en blijft de stijl behouden. Andere productspecificaties van de lichtstraat zijn:

  • Ringbalk en gordingen 65mm
  • Gelaagd isolatieglas 24mm
  • Aluminium afdekprofielen compleet met rubbers
  • Inclusief EPDM hoeken 90 graden
  • Bevestigingsmateriaal en een duidelijke opbouwhandleiding

 

Lichtstraten in verschillende uitvoeringen

De lichtstraten die wij bij Jumbowood aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de lessenaarsdak of zadeldak. Per uitvoering hebben we verschillende afmetingen. In het overzicht in onze webshop kunt u de mogelijkheden bekijken.

Heeft u liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder en adviseren u over de juiste lichtstraat voor uw overkapping of veranda. Wilt u de mogelijkheden van onze veranda’s en overkappingen in het echt bekijken? Bezoek dan onze showtuin op afspraak.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel: 0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: