Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Douglas hout

Lees meer

Resultaat 1–18 van de 195 resultaten wordt getoond

Douglas hout

Douglas hout is een zeer populaire houtsoort dat veel in de tuin wordt gebruikt. Bij Jumbowood bestelt u online douglas hout tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruim assortiment aan douglas tuinhout, zoals balken, planken, gevelplanken, vlonderplanken en schuttingplanken. Dit douglas hout kunt u gebruiken voor uw eigen tuinproject. Daarnaast hebben wij ook kant en klare producten gemaakt van douglas hout zoals tuinmeubelen, buitenkeukens en hekwerk voor veranda’s.

Duurzaam douglas hout

Douglas hout is erg geliefd als tuinhout en wordt dan ook veel gebruikt voor schuttingen, overkappingen, veranda’s en overkappingen. Het is een naaldhoutsoort dat groeit in de bossen van Scandinavië, Frankrijk en Duitsland. Maar ook in Nederland groeien douglassparren. Het heeft van nature een hoge duurzaamheid en daarom hoeft douglas hout niet geïmpregneerd te worden. Hierdoor is het ook nog milieuvriendelijk. Dankzij de goede prijs-kwaliteitsverhouding wordt douglas hout graag gebruikt en realiseren veel mensen hun tuinproject van dit hout. Jumbowood heeft een ruim assortiment aan douglas hout van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Eigenschappen douglas hout

Duurzaamheidsklasse: 3, daarmee is douglas hout één van de hardste naaldhoutsoorten van Europese bodem en heeft het een levensduur van 10 tot 15 jaar.
Kleur: De kleur van douglas hout is geel tot geelbruin. De kern is roodachtig.
Nerf:
 De nerf van douglas hout is langdradig. Dit maakt het lastig om het hout te schaven of te frezen.
Bewerking: Wij raden u aan douglas hout voor te boren of om gebruik te maken van hardhout schroeven voorzien van speciale boorkop. Het zagen van het hout gaat vrij eenvoudig en het is goed te verlijmen. Douglas hout laat zich slecht buigen.
Behandeling: Jumbowood levert het douglas hout bij u thuis af. Het hout ziet er dan nog vers en strak uit. Nadat u het hout heeft verwerkt en bewerkt zal de kleur door verschillende weersinvloeden grijs gaan kleuren. U kunt dit tegengaan door het hout met speciale Woca lariks olie of HK lazuur beits te behandelen. Beide zijn zowel in een naturel of een trendy kleur te verkrijgen bij Jumbowood.

Douglas hout bestellen

Wilt u douglas hout online bestellen tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Jumbowood aan het juiste adres. Bestel het hout online en wij bezorgen het bij u thuis. Heeft u een afwijkende maat nodig en staat deze niet tussen ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 0228 – 522 444 of maak gebruik van ons offerteformulier.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: