6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Natuurlijke afscheidingen

Lees meer

Natuurlijke afscheidingen

Welkom bij onze exclusieve collectie natuurlijke tuinafscheidingen. Onze tuinschermen bieden niet alleen privacy en bescherming, maar voegen ook een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je buitenruimte. We begrijpen het belang van een harmonieuze tuinomgeving, en daarom hebben we zorgvuldig natuurlijke materialen zoals riet, wilgenteen, bamboo en Engels kastanjehekwerk geselecteerd om aan al je behoeften te voldoen.

Riet Tuinschermen:

Onze riet tuinschermen zijn een perfecte keuze voor liefhebbers van een rustieke uitstraling. Deze schermen zijn handgeweven met riet, waardoor ze een warme en natuurlijke uitstraling hebben. Ze bieden niet alleen privacy, maar creëren ook een ontspannen sfeer in je tuin.

Wilgenteen Tuinschermen:

De charme van wilgenteen tuinschermen ligt in hun eenvoud en natuurlijke textuur. Deze schermen worden gemaakt van wilgentenen die zorgvuldig met de hand worden geweven. Ze passen perfect in zowel moderne als traditionele tuinen en voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe.

Bamboo Tuinschermen:

Onze bamboo tuinschermen zijn een duurzame en exotische keuze. Bamboe staat bekend om zijn sterkte en flexibiliteit, en onze schermen zijn zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van dit materiaal te benadrukken. Ze creëren een vredige omgeving en zijn een uitstekende keuze voor een oosters geïnspireerde tuin.

Engels Kastanjehekwerk:

Voor liefhebbers van de Engelse cottagetuin bieden onze Engels kastanjehekwerken de perfecte oplossing. Deze hekwerken zijn met de hand gemaakt van duurzaam kastanjehout en voegen een vleugje landelijke charme toe aan elke buitenruimte.

Bij het selecteren van onze natuurlijke tuinafscheidingen hebben we niet alleen aandacht besteed aan hun esthetische aantrekkingskracht, maar ook aan hun duurzaamheid en kwaliteit. Onze schermen zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en je te laten genieten van je buitenruimte met minimale zorgen.

Of je nu op zoek bent naar een rustieke uitstraling, een vleugje exotisme of een traditioneel Engels gevoel, onze natuurlijke tuinafscheidingen bieden diverse opties om aan je behoeften te voldoen. We hopen dat je geniet van het bladeren door onze collectie en dat je de perfecte aanvulling voor je tuin vindt. Verfraai je buitenruimte met de schoonheid van de natuur en creëer een privé-oase waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur om je heen.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: