Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Groen dak

Lees meer

Enig resultaat

Groen dak

Duurzaam en Prachtig: Ontdek Groene Daken bij Jumbowood

Bij Jumbowood begrijpen we het belang van duurzaamheid en het creëren van een groenere toekomst. Een groen dak is een uitstekende manier om bij te dragen aan milieubescherming en tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijke en functionele buitenruimte te creëren. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van groene daken met Jumbowood.

Waarom Kiezen voor een Groen Dak?

Een groen dak, ook bekend als een sedumdak of vegetatiedak, is een dakbedekkingssysteem dat begroeid is met planten, grassen, vetplanten en andere vegetatie. Deze groene oases bieden tal van voordelen, waaronder:

Milieuvriendelijk: Groene daken verminderen de koolstofvoetafdruk van gebouwen, absorberen CO2 en verminderen de luchtvervuiling.

Energie-efficiëntie: Ze fungeren als natuurlijke isolatie, waardoor uw energieverbruik voor verwarming en koeling wordt verminderd.

Regenwaterbeheer: Groene daken helpen bij het beheer van regenwater, verminderen overstromingsrisico’s en verbeteren de waterkwaliteit.

Levensduur van het Dak: De vegetatielaag beschermt het dakmembraan tegen UV-straling en schade, wat de levensduur van het dak verlengt.

Biodiversiteit: Groene daken bevorderen de biodiversiteit, bieden een habitat voor insecten en vogels, en dragen bij aan stedelijke groenruimtes.

Ons Aanbod in Groene Daken

Jumbowood biedt een breed scala aan groene dakoplossingen, van eenvoudige sedummodules tot complexere groendaksystemen. Ons assortiment omvat:

Sedummodules: Deze kant-en-klare modules zijn eenvoudig te installeren en bieden direct een groen dak. Ze bestaan uit verschillende soorten sedumplanten die weinig onderhoud vereisen.

Groendaksysteem: Voor grotere projecten bieden we complete groendaksystemen die op maat kunnen worden ontworpen en geïnstalleerd. Deze systemen zijn ideaal voor platte en hellende daken.

Substraat en Drainagemateriaal: We leveren substraten en drainagematerialen om ervoor te zorgen dat uw groene dak optimaal presteert.

Sedumplanten: Als u zelf een groen dak wilt creëren, kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige sedumplanten.

Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het ontwerpen en installeren van het perfecte groene dak voor uw project. Of u nu een groen dak wilt voor een woning, bedrijfspand of openbare ruimte, wij hebben de kennis en materialen om uw visie werkelijkheid te maken.

Een groen dak is meer dan alleen een esthetische keuze; het is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact op met Jumbowood om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw groene dakproject en het bevorderen van een gezonder milieu.

Filter

Recentelijk bekeken

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: