Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Country field

Een stukje stijlvoller met Jumbowood!

Laat je inspireren

Laat je inspireren door Countryfield, het label dat sfeervolle items biedt voor eigentijdse woondecoratie. Ontdek stoere en stijlvolle elementen die geschikt zijn voor elke kamer en buitenruimte, zoals serres, tuinen of terrassen. Onze collectie is altijd up-to-date, geïnspireerd door voortdurend evoluerende voorjaars- en najaarstrends.

De ambiance collectie bij Jumbowood

De Countryfield Ambiance-collectie is het eigen geurmerk van Countryfield en biedt een prachtige selectie van 7 verschillende geuren. De collectie omvat heerlijk geurende geurkaarsen en geurstokjes, elk met unieke aroma’s.

De Ambiance-collectie bestaat uit:

  1. Geurkaarsen: Beschikbaar in 3 maten en gemaakt van sojawas, een natuurlijke, biologisch afbreekbare en hernieuwbare bron. Sojakaarsen branden langer dan paraffine kaarsen en produceren weinig tot geen roet. Ze hebben ook een langere en snellere geurverspreiding.
  2. Geurstokjes: Verkrijgbaar in 2 maten en zorgen voor een constante, prettige geurafgifte in de omgeving.
  3. Bruisbal: Voegt een ontspannend element toe aan je badervaring.
  4. Handzeep: Een praktisch en geurig product voor dagelijks gebruik.
  5. Lucifers: Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

De kaarsen en lucifers van de Ambiance-collectie zijn biologisch afbreekbaar, waardoor ze milieuvriendelijk zijn. De sojakaarsen, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare bronnen, bieden niet alleen een langere brandtijd, maar verspreiden ook geuren efficiënt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen van oppervlakken met water en zeep.

Verwen je zintuigen met de Ambiance-collectie en geniet van de aangename geuren die deze serie te bieden heeft.

Ook prachtige cadeau

Trakteer je vrienden en familie op de betoverende Countryfield Ambiance-collectie, een buitengewoon geschenk dat hun zintuigen zal verwennen en een vleugje luxe aan hun leefruimte zal toevoegen. Deze prachtige collectie biedt een scala aan geurige verwennerijen, van heerlijk ruikende geurkaarsen tot elegante geurstokjes, doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde aroma’s.

Veilig betalen met: