Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Cosi

Bij Jumbowood streven we ernaar om onze klanten het beste van het beste te bieden. Met trots introduceren we de collectie van Cosi, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in buitenverwarming. Cosi’s assortiment van sfeer- en warmtemakers is een perfecte aanvulling op onze selectie, waardoor onze klanten nu nog meer keuze hebben om hun buitenruimtes te transformeren.

Cosi's diversiteit aan producten

Cosi begrijpt dat elke buitenruimte uniek is. Of u nu een uitgestrekte tuin heeft, een intiem terras of een gezellig balkon, er is een Cosi-product dat perfect aansluit bij uw behoeften. Van elegante vuurtafels die een centraal punt in uw tuin worden tot draagbare gaslantaarns die u overal mee naartoe kunt nemen, Cosi zorgt ervoor dat u elk moment buiten kunt koesteren.

Dutch Design

Wat maakt Cosi zo speciaal? Het antwoord ligt in hun toewijding aan Dutch Design. Elk product is zorgvuldig ontworpen door Nederlandse designers die een balans vinden tussen functionaliteit en esthetiek. Dit betekent dat u niet alleen een product krijgt dat jarenlang meegaat, maar ook een stukje kunst dat uw buitenruimte verfraait.

Veiligheid voorop

Bij Cosi staat veiligheid voorop. Elk product ondergaat strenge tests en is gecertificeerd door KIWA/Gastec, wat garandeert dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Dus terwijl u geniet van de warme gloed van uw Cosi-product, kunt u erop vertrouwen dat u veilig bent.

Cosi bij Jumbowood

Bij Jumbowood zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten meer waarde te bieden. Door Cosi aan ons assortiment toe te voegen, bieden we niet alleen meer keuze, maar ook de zekerheid van kwaliteit. Onze experts staan klaar om u te adviseren over het beste Cosi-product voor uw behoeften.

Veelgestelde vragen

Wat als ik vragen heb over het onderhoud van mijn Cosi-product?
Geen zorgen! Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over het onderhoud van uw Cosi-product om een lange levensduur te garanderen.
Biedt Jumbowood installatieservice voor Cosi-producten?
Ja, we bieden een uitgebreide installatieservice. Ons team van professionals zal ervoor zorgen dat uw Cosi-product veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd.
Zijn alle Cosi-producten beschikbaar bij Jumbowood?
Ja, we hebben een uitgebreide selectie van Cosi-producten in ons assortiment opgenomen, van vuurtafels tot gaslantaarns en meer.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: