Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Cane-Line

Cane-line heeft geweldige klanten over de hele wereld, waaronder hotels uit New York, Londen, Dubai en Fiji, restaurants en cruiseschepen. Ze kiezen voor Cane-line omdat we meer dan 30 jaar ervaring hebben in het ontwerpen en produceren van weerbestendige, functionele en comfortabele meubelen van topkwaliteit. De kwaliteit van Cane-line wordt verkozen en vertrouwd door veeleisende professionals.

Comfort in alle aspecten

Comfort staat centraal bij ons. Onze kernwaarde is comfort in alle aspecten van onze meubels. We hebben talloze uren besteed aan het ontwikkelen en kiezen van de juiste ontwerpen, technologieën en materialen. Voor ons betekent comfort hoe goed je zit of ligt, hoe soepel onze meubels functioneren, het zeer lage onderhoud, ons QuickDry-systeem, het eenvoudige schoonmaken en de duurzame materialen. Cane-line ontwerpen kunnen overal ter wereld en onder alle klimatologische omstandigheden worden gebruikt. De sterke frames, UV-bestendige materialen en snel drogende kussens kunnen in de volle zon, stromende regen of vorst blijven staan. Onze missie “het leven comfortabel maken” staat voor totaal comfort voor jou.

Ontdek nu!

Deze prachtige collectie meubels zorgvuldig samengesteld om perfect te passen bij de stijl van jouw huis. Van tijdloze banken tot elegante eettafels, wij bieden meubels die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een vleugje verfijning toevoegen aan elke ruimte. creëren harmonieus interieur en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. verrijk je thuis met onze meubelstukken en geef elke kamer een uniek karakter!

Oorsprong Cane-Line

Cane-line is een Deens ontwerpbureau met 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van functioneel en comfortabel meubilair. “Life made comfortable” is de essentie van Cane-line. Over de hele wereld is onze missie dezelfde: het leven comfortabel maken en waarde toevoegen aan het leven en de plekken waar je ontspant en tot rust komt. We richten ons voortdurend op kwaliteit, innovatieve technologieën en comfort, zowel in producten als in het leven, om ervoor te zorgen dat ons meubilair met de grootste zorg voor het milieu en het welzijn van mensen wordt gemaakt.

Veilig betalen met: