Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

C-lights natuurlijke theelichten | 100 stuks | Vegan | 6 branduren BConscious

 30,50 In voorraad
Betalen met:
Verzenden naar:

Uw bestelling ophalen:
U kunt uw bestelling ophalen op ons adres; Industrieweg 7, 1613 KT in Grootebroek.

Overkappingen uit voorraad leverbaar

Gespecialiseerd in buitenleven

Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Beschrijving

C-lights, ‘s werelds eerste natuurlijke theelichten!

Innovatief design ontmoet duurzaamheid met een schone verbranding. Gemaakt van 100% plantaardige wax van verantwoord geteelde cultuurgewassen en een cup op plantaardige basis. Deze kwalitatieve theelichten zijn volledig Vegan. Met C-lights draag je bij aan een betere wereld en dankzij de lichtdoorlatende eigenschappen van de gematteerde offwhite cup creëer je een unieke gezellige en warme sfeer.

Duurzaam. Design. Schoon. Uniek.

* Theelichthouders welke worden weergegeven in de eventuele productfoto’s worden niet meegeleverd.

Extra informatie

Kenmerken

Theelicht van hoge kwaliteit, gegarandeerd zes branduren zonder roet
100% plantaardige wax
Gepatenteerde en gecertificeerde cup op plantaardige basis
100% eco-katoenen lont
Geproduceerd op zonne-energie
Prachtige unieke sfeer ‘s-avonds, bij het branden wordt de gehele cup een sfeerlichtje
Vegan

Kwaliteit

Een theelicht waarvan de plantaardige wax volledig opbrandt, geen roet veroorzaakt door de gevlochten eco-katoenen lont en tot zes uur lang een mooie vlam genereert. Dat is een theelicht van hoge kwaliteit. Daarnaast gebruiken wij alleen verantwoord geteelde plantaardige wax zonder paraffine. Dit is de kwaliteit waar C-lights voor staat. De plantaardige cup is gecertificeerd en geaccrediteerd door TÜV Austria voor industriële compostering (zie meer info hieronder bij “na gebruik”). Daarnaast is de C-lights cup gepatenteerd doordat de cup er voor zorgt dat de metalen lonthouder netjes in het midden blijft. Dit zorgt voor een veilige en kwalitatieve verbranding.

Extra informatie

GEWICHT
2,195 kg

AFMETINGEN
23 × 17 × 11 cm

MERK
C-lights

INHOUD
100 stuks

BRANDUREN
6 uur
SOORT WAX
100% plantaardig

SOORT CUP
Cup op plantaardige basis

AFMETING CUP (MM)
Ø39 x h21

MATERIAAL LONT
100% Eco-katoen

Gebruik

Combineer C-lights met een mooie (doorzichtige) theelichthouder om de unieke sfeer volledig tot zijn recht te laten komen. Zet onze theelichten altijd in een niet-brandbare theelichthouder en niet op de tocht of in de buurt van brandbare materialen. Zorg voor voldoende ventilatie in huis, laat kaarsen nooit onbeheerd branden, plaats kaarsen niet in direct zonlicht en neem alle aanbevolen veiligheidsmaatregelen in acht (zie alle veiligheidsicoontjes op de verpakking). Op deze manier kun je zorgeloos genieten van C-lights en de warme sfeer van natuurlijk kaarslicht.

Na gebruik

Ondanks dat onze plantaardige cups (PLA/ bioplastic), gemaakt van melkzuren van maïs, suikerriet of zetmeel, TÜV gecertificeerd zijn voor industriële compostering (geen thuiscompost) worden ze helaas nog niet geaccepteerd door de afvalverwerkers. Als ze wel geaccepteerd worden dan blijft er geen afval over van ons product. Het enige residu zal zuiver water zijn- zonder uitstoot van giftige stoffen.

Daarnaast zijn de plantaardige cups van C-lights reeds “Recycable in Design” en voldoen aan de nieuwe wetgeving die pas per 2030 ingaat. Een zeer goed recyclebare cup die geen microplastics achterlaat voor onze komende generaties.

Vooralsnog dien je de cups bij het restafval te gooien óf zelf te verbranden in de open haard nadat je de metalen lonthouder hebt verwijderd. Op deze manier zullen onze plantaardige cups verbrand worden en genereren ze hernieuwbare energie voor het verwarmen van onze huizen. Gooi de cups vooralsnog niet in de plastic of GFT (groene) container.

C-lights is echter ontwikkeld, getest en gecertificeerd om bij te dragen aan een circulaire economie. Wij zijn er zeker van dat de huidige einde levenscyclus een tijdelijke uitdaging is en in de nabije toekomst zal worden opgelost.

“C-lights, onderweg om de productie en consumptie van kaarsen volledig duurzaam te maken”

Ervaringen

C-lights natuurlijke theelichten | 100 stuks | Vegan | 6 branduren BConscious

Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste die er een schrijft.

Schrijf een review

Gerelateerde producten

Veelgestelde vragen - Algemeen

Hebben jullie ook een montageafdeling?

Ja, wij hebben een professionele montageafdeling welke u kunt inzetten voor uw schutting, blokhut, kapschuur, veranda, damwand en noem maar op. Voor meer informatie over onze montageafdeling kunt u ons mailen op info@jumbowood.nl.

Bezorgen jullie ook in België?

Ja, wij bezorgen ook in België. De bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw postcode in België. Bij het bestellen geeft u uw postcode op, aan de hand daarvan wordt er automatisch een berekening gemaakt van de bezorgkosten.

Bezorgen jullie ook in Duitsland?

Ja, wij bezorgen ook in Duitsland. De bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw postcode in Duitsland. Bij het bestellen geeft u uw postcode op, aan de hand daarvan wordt er automatisch een berekening gemaakt van de bezorgkosten.

Kan ik ook met iDEAL betalen op jullie webshop?

Ja, u kunt ook met iDEAL betalen op onze webshop.

Beschikken jullie ook over live chat?

Nee, maar u kunt alle vragen aan ons mailen via info@jumbowood. U krijgt nog sneller antwoord door ons te bellen op 0228-522444.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot en 13:00 uur.

Wanneer kan ik jullie bellen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 13:00 uur.

Wat is de levertijd van de producten?

De levertijd van kapschuren en veranda’s is afhankelijk van het type dat u heeft besteld. Neem voor de actuele levertijd contact met ons op.

Hoe betaal ik op jullie webshop?

U betaalt op onze webshop op dit moment via iDEAL of met de mobiele pin. Dit houdt in dat u eerst de spullen ziet en pas daarna betaald!

Wat zijn jullie contactgegevens?

Ons afhaal/bezoekadres:

Nijverheidsweg 7
1613 DZ Grootebroek

Telefoonnummer: 0228-522444
E-mail: info@jumbowood.nl

KVK: 62415263
BTW: NL.188.360.347.B03

Website: www.jumbowood.nl

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: