Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Buitenvloeren

Lees meer

Buitenvloeren

Een goede buitenvloer van Jumbowood gaat jarenlang mee en kan wel tegen een stootje. De hardhouten vlonderdelen maken uw terras helemaal af. Daarnaast is het een duurzame oplossing: de buitenvloer van hardhout kan tot wel 50 jaar meegaan. Jumbowood heeft diverse soorten buitenvloeren: een buitenvloer met groeven of ribbels, maar ook helemaal vlak. Daarnaast leveren wij buitenvloeren van verschillende materialen: bankirai, composiet, douglas hout, bamboe en padouk. Bij Jumbowood hebben we voor ieder terras de juiste buitenvloer!

Buitenvloer voor iedere situatie

Voor iedere tuin, balkon of terras heeft Jumbowood een geschikte buitenvloer. Ook voor onder een overkapping, veranda of kapschuur hebben wij diverse mooie oplossingen. U kunt daarbij kiezen uit de volgende materialen:

Bankirai vlonderplanken
Bankirai hout is zeer duurzaam en geschikt voor buitengebruik. Het is namelijk goed bestand tegen diverse weersomstandigheden, schimmels en zuren. Dat maakt het een ideaal materiaal voor een buitenvloer.

Composiet vlonderplanken
Composiet heeft af en toe een schoonmaakbeurt nodig, maar is verder onderhoudsvrij. Ideaal dus om te gebruiken als buitenvloer voor in uw tuin. Jumbowood biedt diverse soorten composiet vlonderplanken aan. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop.

Douglas vlonderplanken
Douglas hout wordt veel gebruikt in de tuin. Dit komt door het duurzame karakter van het hout. Daarnaast vergrijst het prachtig na verloop van tijd. Wilt u dit niet? Dan kunt u het hout behandelen om zo de warme kleur te behouden. Douglas vlonderplanken zijn ideaal om te gebruiken als buitenvloer onder een overkapping of veranda.

Bamboe vlonderplanken
Bamboe lijkt erg op hout wanneer het is verwerkt tot vlonderplank. Het heeft een donkere kleur en geeft een luxe uitstraling aan uw tuin. Bamboe is zeer geschikt om te gebruiken als duurzame buitenvloer voor in de tuin, maar ook voor onder een overkapping.

Hardhouten vlonderplanken
Veel mensen kiezen voor hardhouten vlonderplanken als buitenvloer. Dit materiaal is duurzaam en gaat lang mee. Daarnaast heeft hardhout een prachtige warme kleur en een natuurlijke uitstraling. Voor een houten terras in uw tuin zijn hardhouten vlonderplanken een uitstekende keuze.

Onderhoud van de buitenvloer

Uiteraard wilt u uw buitenvloer en terras zo mooi mogelijk houden. U kunt kiezen om het hout natuurlijk te laten vergrijzen, maar kleurbehoud is ook een optie. Behandel dan twee keer per jaar de buitenvloer met Elephant® Universele reiniger en Elephant® Hardhout Olie. Dit is verkrijgbaar bij Jumbowood.

Een buitenvloer van Jumbowood

Kiest u voor een buitenvloer van Jumbowood, dan kiest u voor kwaliteit. Wij bezorgen buitenvloeren door heel Nederland. Uiteraard is het ook mogelijk om de buitenvloer eerst bij ons in de showroom te bekijken. Hier hebben wij diverse voorbeelden liggen. In onze showroom adviseren wij u graag over alle mogelijkheden en welke buitenvloer bij uw droomtuin past.

Heeft u vragen over onze buitenvloeren of andere producten? Bel dan naar 0228 – 52244 of mail naar info@jumbowood.nl. Heeft u de ideale buitenvloer al gevonden? Dan kunt u deze direct online bestellen of een offerte opvragen.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: