Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Veranda Siena

Veranda Siena

Bent u op zoek naar een stijlvolle en luxe veranda voor in uw tuin? Veranda Siena is het model waar u naar zoekt! Deze prachtige veranda maakt uw tuin helemaal af en zorgt ervoor dat u stijlvol en beschut van het buitenleven kunt genieten. Veranda Siena is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Stel via de webshop van Jumbowood zelf uw ideale veranda samen.
Veranda Siena met glazen schuifwand
U kunt kiezen voor een model van veranda Siena met een glazen schuifwand of een steellook raam. U kunt kiezen voor één zijwand, maar ook voor een volledig afgesloten veranda. Veranda Siena biedt beschutting tijdens zonnige dagen. Maar ook op dagen wanneer het weer slechter is kunt u lekker van de tuin genieten in uw veranda.
Maak uw tuin compleet met veranda Siena
Maak uw tuin compleet met een prachtige en robuuste veranda. Dit model is van grote kwaliteit en is vervaardigd uit zeer duurzaam douglashout. Droomt u al jaren van een veranda in uw tuin? Maak uw droom werkelijkheid met een prachtige veranda van Jumbowood. Wij hebben diverse afmetingen en uitvoeringen in het assortiment. Voor iedere tuin hebben wij een prachtige veranda, zoals veranda Siena!
Stel uw eigen veranda Siena samen
In onze webshop kunt u zelf veranda Siena samenstellen. Kies voor de juiste afmeting en vink vervolgens aan hoe u de veranda wilt hebben. Zo heeft u keuze uit zwarte wanden in plaats van onbehandeld douglashout. Daarnaast kunt u er een fundatiepakket en houtbehandeling bij bestellen.

Veranda Siena wordt geleverd als bouwpakket. U kunt ervoor kiezen om het opbouwen van uw veranda door Jumbowood te laten verzorgen. Een specialist van Jumbowood verzorgt dan de complete montage.
Veranda Siena bestellen
Bestel via onze webshop uw droomveranda. Liever de mogelijkheden eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showtuin. Daar hebben we diverse veranda’s staan en bespreken we samen met u de mogelijkheden. Maak snel een afspraak en bel naar 0228 – 522444.