Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Veranda Refter XL

Veranda Refter XL

Bent u op zoek naar een mooie veranda voor in uw tuin? Trendhout veranda Refter van Jumbowood is een prachtig model en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. U heeft bij Jumbowood keuze uit meerdere soorten veranda’s in verschillende afmetingen. Standaard wordt veranda Refter geleverd met wanden van blank Zweeds Rabat. Maar u kunt er ook voor kiezen om de wanden in het zwart te laten leveren. Bij Jumbowood stelt u veranda Refter zelf samen zoals u wilt.
Veranda Refter voor een scherpe prijs
Bij Jumbowood hebben we diverse veranda’s tegen een scherpe prijs, zo ook veranda Refter. Dit Trendhout buitenverblijf staat bekend om zijn fijne afwerking. De veranda heeft authentieke houtverbindingen en geschaafde schoren. Het dakbeschot bestaat uit vellingdelen, met als dakbedekking EPDM rubberfolie.

Voor iedere tuin hebben we een mooie veranda. Model Refter biedt veel mogelijkheden. Van een luxe uitvoering met glazen schuifwanden en een berging tot een overkapping zonder zijwanden. Kies in onze webshop het model dat het beste bij uw tuin en smaak past. Geef vervolgens aan van welke opties u gebruik wilt maken, zoals:

Fundatie
Zwarte wanden
Houtbehandeling
Montage door Jumbowood

Maak uw tuin af met veranda Refter
Droomt u al jaren van een prachtige veranda in de tuin? Waar u lange zomeravonden onder kunt tafelen en met minder weer lekker beschut onder kunt zitten? Maak uw droom werkelijkheid en bestel via onze webshop veranda Refter. Deze veranda van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u nog meer van uw tuin en het buitenleven kunt genieten.
Veranda op maat laten maken
Staat tussen alle mogelijkheden niet de veranda die u zoekt? Bij Jumbowood kunt u ook terecht voor maatwerk producten. Kom langs in onze showtuin om de mogelijkheden te bespreken. Samen met onze adviseur stelt u uw droomveranda samen. Wij presenteren de kapschuur voor u in onze digitale 3D-database. Zo worden uw wensen goed in beeld gebracht. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor uw bezoek aan de showtuin.

Bestel veranda Refter direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!