Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Veranda Jort

Toont alle 4 resultaten

Veranda Jort

Een veranda maakt het mogelijk om het hele jaar door van uw tuin te genieten. Veranda Jort is een echte blikvanger en blijft jarenlang mooi door de goede kwaliteit. Bent u op zoek naar een mooie veranda of overkapping die perfect bij uw tuin en huis past? Jumbowood heeft een ruim assortiment en biedt diverse opties en mogelijkheden aan.

Veranda Jort met berging
Veranda Jort functioneert naast overkapping ook als berging. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinkussens. De grootte van de berging kan naar eigen wens worden aangepast. Veranda Jort is gemaakt van duurzaam douglashout en heeft daardoor een lange levensduur. Douglashout heeft een warme lichtroze/oranje kleur dat na verloop van tijd vergrijsd. Om de kleur te behouden kunt u het hout behandelen. Daarmee verlengt u ook de levensduur van de veranda. Kies bij het bestellen van veranda Jort voor de houtbehandeling naar keuze.

Veranda Jort volledig naar wens
U kunt veranda Jort naar wens samenstellen. Zo kunt u voor een uitvoering in eikenhout kiezen of voor de optie houtpakket geschaafd. Daarnaast kunt u de wanden laten uitvoeren in zwart rabat. Maak de veranda compleet met de juiste fundering en goede dakbedekking. Jumbowood biedt alles voor uw veranda of overkapping aan. Zo kunt u ook voor ramen, deuren en vloeren voor uw veranda bij ons terecht.

Montage van veranda Jort
Heeft u al uw keuzes gemaakt en de veranda naar wens samengesteld? Dan kunt u de veranda bestellen en bij u thuis laten afleveren. Ziet u het niet zitten om de montage van veranda Jort zelf te verzorgen? Kies dan voor de montageservice van Jumbowood. Een specialist komt de veranda voor u opbouwen. Zo heeft u de zekerheid dat de veranda goed en stevig in uw tuin staat.

Bekijk diverse veranda’s in onze showtuin
Bent u benieuwd naar de veranda’s van Jumbowood en wilt u deze graag in het echt bekijken? In onze showtuin hebben we diverse modellen staan. Kom langs om de mogelijkheden te bekijken. Samen met u bespreken we uw wensen en adviseren wij u over een geschikte veranda voor uw tuin.