U kunt bij ons ook terecht voor op maat gemaakte producten

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Veranda Johan

Veranda Johan

Veranda Johan van Jumbowood is een solide overkapping gemaakt van robuuste materialen. Dankzij het strakke design is de veranda een echte eyecatcher voor uw tuin. Geniet van het buitenleven in veranda Johan. De veranda biedt schaduw bij mooi weer. Is het wat minder weer? Dan is veranda Johan een fijne beschutte plek in de tuin. Hierdoor kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten!
Kenmerken van veranda Johan
Veranda Johan is gemaakt van douglashout en kenmerkt zich door de extra dikke ringbalk. Deze heeft dezelfde afmeting als de staanders van 150 x 150. Door deze robuuste balk is het mogelijk om een langere afstand te overbruggen zonder extra staander te gebruiken.

Veranda Johan wordt standaard geleverd met materialen van fijn gezaagd douglashout. Dit hout is vrij ruw en kan splinteren. Het is mogelijk om te kiezen voor gedroogd/geschaafd douglashout. Dit verminderd scheurvorming. Daarnaast is het hout glad, splintervrij, afgewerkt met een luxe vellingkant en gemakkelijk te bewerken.

Jumbowood levert veranda Johan in vier verschillende dieptematen. De dieptemaat is de afmeting van het dak, inclusief dakoverstek. Door een unieke toepassing in het zagen van de dakbalken hebben wij de afschot in het dak al bepaald. De betonpoeren worden allemaal op dezelfde hoogte geplaatst.

We raden af om een afschot in het dak te creëren middels het lager plaatsen van de achterste betonpoeren.
Stel veranda Johan zelf samen
U kunt in de webshop van Jumbowood zelf veranda Johan samenstellen. Kies voor de juiste dieptemaat en vervolgens voor de afmeting die in uw tuin past. U kunt daarna kiezen voor de volgende opties:

Gedroogd en geschaafd hout
Fundatiepakket
Extra wanden
Dakbedekking
Houtbehandeling

Zo maakt u de veranda volledig naar uw eigen wens en smaak. Staat de optie die u wenst er niet tussen of wilt u graag een op maat gemaakte veranda laten maken? Bij Jumbowood kunt u ook terecht voor op maat gemaakte producten. Neem daarvoor contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Kom langs in onze showtuin
In de showtuin van Jumbowood kunt u diverse veranda’s en andere mogelijkheden bekijken. Daar adviseren wij u graag en stellen we samen met u uw droomveranda samen.