Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Veranda Florence

Veranda Florence

U kunt op een stijlvolle manier genieten van uw tuin dankzij veranda Florence. Deze elegante veranda van hoogwaardig materiaal is een aanwinst voor iedere tuin. Het is de ideale plek om te ontspannen. De exclusieve uitvoering geeft een unieke sfeer aan uw tuin. Ervaar Italië in uw eigen tuin dankzij het landelijke en weidse uitzicht van Veranda Florence. U kunt de veranda naar eigen smaak samenstellen. Er zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u er uw loungeset in kwijt, maar ook uw buitenkeuken. Het is zelfs mogelijk om er een buitenverblijf van te maken!
Opties van veranda Florence
In onze webshop kunt u de gewenste afmeting van de veranda selecteren. Vervolgens krijgt u diverse opties waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan wanden, verandahekken, ramen en uren. Wij bieden diverse mogelijkheden en opties aan waarmee u uw veranda Florence helemaal af kunt maken. Ook voor de fundering en de afwerking hebben wij verschillende oplossingen. Daarnaast hebben wij een montageservice. Kiest u hiervoor dan wordt uw veranda opgebouwd door een specialist van Jumbowood. U heeft er zelf geen omkijken naar en kunt binnen no-time genieten van veranda Florence!
De stevige en duurzame constructie van veranda Florence
Veranda Florence is gemaakt van onbehandeld en kunstmatig gedroogd douglas hout. Dit is een duurzame houtsoort en wordt veel gebruikt voor veranda’s en als tuinhout. Dankzij de stevige constructie gaat veranda Florence lang mee en kunt u vele jaren genieten van het buitenleven in uw veranda.
Bezoek onze showtuin
Bent u benieuwd naar de veranda’s van Jumbowood? In onze showtuin kunt u diverse voorbeelden bekijken. Hier ziet u een aantal modellen volledig opgebouwd en vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Onze specialist helpt u graag verder en voorziet u van persoonlijk advies.

Wilt u liever uw eigen buitenverblijf of veranda samenstellen? Ook dat is bij ons mogelijk. U stelt samen met de adviseur uw droomveranda samen. Deze presenteren wij voor u onze digitale 3D-database. Zo krijgt u direct een goed beeld van uw ideale veranda. Bel naar 0228 – 522 444 om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showtuin. Graag tot snel!