Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Veranda

Veranda

Met een mooie veranda heeft u het hele jaar plezier van uw tuin. De veranda’s van Jumbowood verrijken uw tuin en maken het helemaal af. U kunt iedere dag genieten van het buitenleven. Wij hebben diverse veranda’s in het assortiment. U kunt bij Jumbowood kiezen uit verschillende types en afmetingen.

Kiest u voor een veranda van Jumbowood, dan kiest u voor kwaliteit. Het wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft daardoor een luxe uitstraling. Met een veranda kunt u comfortabel genieten van uw tuin. Zowel met zomers als winters weer kunt u in de veranda zitten. Van gezellig tafelen met vrienden tot een mooie avond met familie: een veranda is een echte toevoeging aan uw tuin!

Een veranda op maat

In onze webshop vindt u de diverse veranda’s die wij aanbieden. U kunt per type diverse keuzes maken om zo uw eigen droomveranda samen te stellen. Staat in ons online assortiment niet de afmeting die u zoekt? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Samen met u bespreken we alle mogelijkheden en maken we de veranda volledig op maat. In onze showroom kunt u alle veranda’s van Jumbowood bekijken. Onze adviseur maakt een 3D tekening van de veranda, waarmee u een goed beeld krijgt van de uitvoering.

Veranda’s van Jumbowood

U kunt een veranda van Jumbowood online bestellen. U krijgt dan een bouwpakket thuis bezorgd. Deze is gemakkelijk te monteren dankzij de bijgeleverde handleiding. Gaat u liever niet zelf aan de slag? Kies dan voor onze montageservice. Wij verzorgen de complete opbouw van uw veranda.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs voorzien u van persoonlijk advies. Samen met u vinden wij uw droomveranda!