Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

bromic

Maak je achtertuin warmer met de bromic collectie van Jumbowood

Bromic buitenverwarmers

Bromic-buitenverwarmers worden over de hele wereld erkend voor hun superieure ontwerp en prestaties. Van luxe hotels en toonaangevende restaurants tot deftige buitenkeukens en exquise achtertuinen, Bromic-buitenverwarmers leveren de perfecte balans tussen prestaties, betrouwbaarheid en schoonheid.

Comfortabel en stylish!

Voeg stijl en warmte toe aan uw terras, met Jumbowood Bromic’s Platinum Gas-assortiment. Deze krachtige verwarming combineert een elegant design met toonaangevende technologie. Met zijn kenmerkende keramische voorplaat in een strakke zwarte afwerking, ziet de Bromic Platinum Gas er niet alleen geweldig uit aan uw muur of plafond, maar zal hij ook snel stralingswarmte tot diep in uw buitenruimte projecteren terwijl het een extra laag comfort toevoegt met zijn zachte rode gloed.

De eclipse smart heat

Deze krachtige en verplaatsbare heater heeft een opvallend, elegant ontwerp en is de vrijstaande oplossing om zowel warmte als licht te brengen in designgerichte buitenruimtes. Met de ingebouwde Eclipse Dimmer en de draadloze afstandsbediening kunt u moeiteloos de warmteafgifte aanpassen en het licht geleidelijk dimmen voor ideaal comfort.  Bekijk nu!

Veilig betalen met: