Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Braaimaster

Als trotse leverancier van Braaimaster producten, bieden wij u een exclusieve selectie van de beste barbecues en accessoires. Of u nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint met de kunst van het braaien, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.

Braaimaster Barbecues: een klasse apart

Bij Jumbowood waarderen we de fijne dingen in het leven, en een kwaliteitsbarbecue staat hoog in die lijst. Braaimaster barbecues zijn niet zomaar barbecues; ze zijn het resultaat van vakmanschap, innovatie en passie. Elk model is ontworpen met de gebruiker in gedachten, zodat u elke keer weer het perfecte gerecht kunt bereiden. Van compacte modellen voor de kleine tuin tot grootse installaties voor de echte feesten; er is een Braaimaster voor iedereen.

Accessoires voor de perfecte braai

Een goede barbecue-ervaring gaat verder dan alleen het hoofdtoestel. De juiste accessoires tillen uw braai naar een hoger niveau. Bij Jumbowood hebben we een uitgebreid assortiment Braaimaster accessoires, van hoogwaardige tangen en grillroosters tot duurzame beschermhoezen. Elk accessoire is ontworpen om uw barbecue-ervaring te verbeteren, te verlengen en een maximale smaak sensatie te ervaren.

braaimaaster bbq buiten

Duurzaamheid en kwaliteit: de belofte van Braaimaster

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, staat Braaimaster voorop. Ze vervaardigden ieder product met respect voor het milieu en met materialen van de hoogste kwaliteit. Dit betekent niet alleen dat uw Braaimaster producten er goed uitzien, maar ook dat ze jarenlang meegaan. Investeer in kwaliteit en duurzaamheid en ervaar de smaak van de met Braaimaster bereide gerechten.

Waarom Braaimaster kiezen bij Jumbowood?

Bij Jumbowood streven we ernaar om onze klanten alleen het beste van het beste te bieden. We hebben de markt onderzocht en Braaimaster kwam duidelijk naar voren als een topkeuze. Maar het gaat niet alleen om het product; onze toewijding aan uitstekende klantenservice en onze passie voor het buitenleven maken de ervaring compleet. Kies voor kwaliteit, kies voor Jumbowood.

Veelgestelde vragen

Wat maakt Braaimaster barbecues anders dan andere merken?
Braaimaster barbecues onderscheiden zich door hun vakmanschap, innovatie en passie. Elk model is zorgvuldig ontworpen met de gebruiker in gedachten, en gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een uitstekende kookervaring.
Zijn er garanties op de Braaimaster producten die ik bij Jumbowood koop?
Absoluut! Alle Braaimaster producten die u bij Jumbowood koopt, komen met een fabrieksgarantie. De exacte duur en voorwaarden van de garantie variëren afhankelijk van het specifieke product, maar we verzekeren u van kwaliteit en betrouwbaarheid.
Kan ik Braaimaster accessoires afzonderlijk kopen bij Jumbowood?
Ja, u kunt Braaimaster accessoires afzonderlijk kopen bij Jumbowood. We hebben een uitgebreid assortiment accessoires, van grillroosters tot beschermhoezen, om uw barbecue-ervaring te verbeteren.
Hoe kan ik de levensduur van mijn Braaimaster barbecue verlengen?
Regelmatig onderhoud en het gebruik van officiële Braaimaster accessoires verlengen de levensduur van uw barbecue aanzienlijk. Het is ook aan te raden om de barbecue te beschermen tegen weersinvloeden met een beschermhoes en deze na gebruik grondig te reinigen.

Ontvang gratis onze catalogus

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: