Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Fiberdeck Combischermen

BOSTON: een origineel tuinschermconcept, mix van aluminium, houtcomposiet en decoratieve elementen

BOSTON: een origineel tuinschermconcept, mix van aluminium, houtcomposiet en decoratieve elementen

Combineerbare onderdelen bieden eindeloze combinatiemogelijkheden en zijn zeer eenvoudige te monteren. De palen kunnen worden bevestigd, hetzij in de aarde, op beton of een stenen muurtje. Alle sets worden geleverd met alle benodigde onderdelen. Geen schroeven, geen spijkers! De tand- en groefplanken zijn zeer eenvoudig te stapelen. Eénvoudige montage start-/toplijst met een inbussleutel.

Meer informatie :

 

  •  Goede windweerstand (120 km/u)
  •  Garantie van 20 jaar tegen verkleuring en vlekken
  •  Snel en eenvoudig te installeren
  •  Zonder schroeven, boren niet nodig
  •  Gepersonaliseerde samenstelling van de panelen
  •  Design decopanelen van aluminium

KIES! De vulling van uw Boston tuinschermen

BESLIS! Onze collecties tuinschermen om u te inspireren

BOSTON: buiten nog mooier

De Fiberdeck BOSTON tuinschermen van houtcomposiet bieden privacy en verfraaien tegelijkertijd uw tuin. De ongeëvenaarde duurzaamheid is gegarandeerd.

Onze tuinschermen van composiet zijn tijdloos en toch eigentijds, met een combinatie van gecoëxtrudeerde wpc schermprofielen bedekt met een beschermende coating en duurzame aluminium schermprofielen die tegen slechte weersomstandigheden bestand zijn. De kenmerken van onze tuinschermen van composiet maken dat we ze 20 jaar lang kunnen waarborgen tegen vlekken en verkleuring;

De BOSTON tuinschermen kunnen samengesteld worden door de verschillende schermprofielen en decopanelen met elkaar te combineren De composietplanken hebben een geborsteld uiterlijk, verkrijgbaar in vier kleuren: Dark Grey, Light Grey, Teak en Ipé,  te combineren met aluminium planken die uw tuinafscheiding extra stevig maken.

Vier aluminium decopanelen – PAXOS, HERA, LAMIA, CRIOS – zorgen voor een hedendaagse en luchtige optiek. De BOSTON-tuinschermen van composiet geven uw tuin gegarandeerd een stijlvolle look, door de leefruimte op een mooie manier af te bakenen.

Gevarieerde decors om aan alle smaken te voldoen

Deze lasergesneden decors in combinatie met composiet hout en aluminium bladen bieden een ruime keuze aan originele composities. Zo zijn de mogelijkheden om de panelen te assembleren bijna oneindig en staat iedereen toe zijn decor, zijn combinatie, zijn ideale tuinscherm te vinden.

BOSTON tuinschermen combineren daarom de sterkte van aluminium en de schoonheid van composiet houten bladen die dit product een duurzaam en warm element maken.

De kwaliteit van deze schermen in combinatie met de decoraties is uitzonderlijk en geeft de panelen een grote stijfheid.

Vraag uw professional naar de prijs van uw composietscherm en geniet van een duurzaam tuinscherm.

Boston collecties

Kies voor een lange-termijn oplossing, met een tuinscherm van composiet uit de topklasse voor een aantrekkelijke prijs!

Personaliseer uw stijl, dankzij een grote keuze aan afwerkingen en decopanelen. Bepaal hoe hoog uw tuinscherm moet worden en geniet van uw nieuwe tuin.

De techniek om uw tuinscherm van composiet en de decopanelen te installeren, is eenvoudig. Bekijk even onze videoclip, die u helpt om beter te begrijpen hoe de schermprofielen geïnstalleerd moeten worden.

Ontvang gratis onze catalogus

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: