6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Borek

Borek is een vooraanstaand merk van Nederlandse origine. Voor de aanschaf van Borek tuinmeubelen is Jumbowood.nl dé plek waar je moet zijn. In ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie van loungesets en tuinsets van Borek, evenals producten van het bekende tuinmeubel productiehuis Max & Luuk .

Borek porto parasol

De essentie van Borek tuinmeubelen

De tuin is in deze tijd veel meer dan alleen een plek om te ontspannen. Het is een volledige buitenruimte die perfect past bij de sfeer binnenshuis. Het Borek-team verrijkt deze buitenruimte en brengt het tot leven met meubels die de binnenruimtes van het huis verbinden met de tuin. Hun passie voor prachtige meubels komt tot uiting in duurzaamheid en comfort. Liefhebbers van stijlvolle, comfortabele en duurzame buitenmeubelen zullen zich zeker herkennen in de Borek-collectie.

Borek parasol bij zwembad

Harmonie in ontwerp

We brengen de tuin tot leven door een harmonieus effect te creëren met ontwerpen die het gevoel van ‘thuis zijn en thuiskomen’ naadloos overbrengen van binnen naar buiten. Dankzij het tijdloze design en de hoogwaardige materialen van onze producten, kunnen ze zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Met een team van getalenteerde Nederlandse designers, staat Borek al vier decennia lang garant voor prachtige buitenmeubelen. Geïnspireerd door diverse invloeden uit de design- en modewereld, creëren we collecties die uniek en authentiek zijn. Borek staat voor stijl en verbindt binnen met buiten. Geniet optimaal van uw tuin en terras met de Borek buitenmeubelen.

borek parasol met ligbed

Innovatieve materialen

Borek staat bekend om het gebruik van innovatieve materiaalcombinaties zoals:
• Aluminium
• Aluminium/textilene
• Belt/rope
• Dekton keramische tafelbladen met aluminium onderstellen
• Outdoor textiel met aluminium frames
• Sunbrella kussens: allweather, waterafstotend en kleurvast
• Teak gecombineerd met rope
• Teak met batyline textilene

Borek teak

Uitgebreide Borek collectie bij Jumbowood

Bij Jumbowood hebben we een uitgebreid assortiment aan Borek tuinmeubelen. Naast de prachtige loungesets, bieden we ook een diversiteit aan tuinstoelen en een mooie selectie van Borek parasols. Deze parasols zijn speciaal ontworpen om perfect te passen bij de tuin- en loungesets. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele tuinstoel om in te ontspannen of een stijlvolle parasol om schaduw te creëren, bij Jumbowood vindt u wat u zoekt. Mocht u advies nodig hebben of vragen hebben over bepaalde producten, dan staan onze tuinmeubelspecialisten altijd voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Zijn de kussens van de Borek loungesets weerbestendig?
Ja, de kussens van onze Borek loungesets zijn gemaakt van allweather materialen zoals Sunbrella, wat betekent dat ze waterafstotend en kleurvast zijn. Echter, om de levensduur te verlengen, raden we aan om de kussens bij hevige regenval binnen te halen of af te dekken.
Hoe onderhoud ik mijn Borek tuinmeubelen om ze in optimale staat te houden?
Borek tuinmeubelen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Voor het beste onderhoud raden we aan om de meubels regelmatig te reinigen met een zachte doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. Voor specifieke onderhoudstips per materiaaltype kunt u onze onderhoudsgids raadplegen.
Wat maakt Borek tuinmeubelen uniek ten opzichte van andere merken?
Borek tuinmeubelen onderscheiden zich door hun authentieke Nederlandse design en de innovatieve materiaalcombinaties die ze gebruiken. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om zowel functionaliteit als esthetiek te bieden, waardoor uw buitenruimte een verlengstuk van uw woonruimte wordt.
Zijn de Borek tuinmeubelen geschikt voor alle weersomstandigheden?
Ja, Borek tuinmeubelen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden. Ze maken gebruik van materialen zoals allweather Sunbrella kussens, waterafstotende coatings en drievoudig gecoat aluminium om duurzaamheid en weerbestendigheid te garanderen.
Welke materialen worden het meest gebruikt in Borek tuinmeubelen?
Borek maakt gebruik van een verscheidenheid aan hoogwaardige materialen, waaronder aluminium, teak, rope, Sunbrella-stof, Dekton keramische tafelbladen en batyline textilene. Deze materialen worden geselecteerd vanwege hun duurzaamheid, comfort en esthetische waarde.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: