6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Blokzeep

Blokzeep producten zijn naakt.

BOMVOL BIJZONDERE NATUUR!

Ze zijn puur, eenvoudig maar toch ook bijzonder. Bij Blokzeep zetten we onze producten simpelweg in de blote kont.

De industrie ziet ze niet graag. Want ze zijn te eerlijk. In een body of shampoo bar past namelijk helemaal geen water, plastic of parabenen. Er valt niets te verstoppen en dat vinden wij alleen maar fijn want wij verkopen het liefst geen onzin. What you see is what you get!

Al onze producten zijn planeetwaardig & lichaamsaardig. Ze zitten bomvol natuur!

Let's Get Naked!

EEN FLINKE WASBEURT

Bij Blokzeep geven we samen met onze zeephelden de zeepbubbel een flinke wasbeurt.

En dat is de hoogste tijd! Want zeg nu zelf. Niemand betaalt toch graag grof geld voor microplastics, water en halfvolle flessen? Samen zetten we de industrie voor het blok. De consument ziet namelijk nu zelf ook in dat de industrie ze heeft uitgekleed.

Samen gaan we voor minder.

Doe je mee? Less is more!

Duurzame Shampoo & andere Zepen

Wij van Blokzeep geloven dat persoonlijke verzorging in de badkamer milieuvriendelijker kan, en moét! Jaarlijks wordt er wereldwijd 135 ton plastic gebruikt voor flessen shampoo, en dan hebben we het nog niet eens over de plastic flessen conditioner, douchegel en scheerzeep. Het overgrote deel hiervan belandt op de afvalberg, of nog erger, in de zee, waar het jaren blijft rondzwerven.

Bovendien bevat een fles shampoo gemiddeld 80% water. Al dat water wordt de hele wereld over gescheept naar talloze badkamers in Nederland.

Wij vinden dat dit beter kan. De oplossing? Duurzame shampoo van Blokzeep!

Veilig betalen met: