Wat is onze werkwijze?

  • inspiratie
  • tips
  • kapschuren
  • veranda's

In onze showtuin staan vele modellen opgebouwd ter inspiratie. Als u onze showtuin wilt bezoeken kunt u bellen voor een afspraak. Na het bezoek aan de showtuin kunt u voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze verkopers in gesprek. Zij nemen al uw wensen met u door en maken een mooie 3D-tekening met bijpassende offerte voor u.

Bent u niet in de gelegenheid om onze showtuin te bezoeken, maar heeft u een buitenverblijf op onze website gezien die aan uw wensen voldoet? Vraag dan hier een offerte aan. U krijgt dan via de mail een offerte en een 3D-tekening toegestuurd. Ook kunt u alvast inspiratie opdoen met onze catalogus, deze kunt u hier gratis aanvragen.

U kunt uw buitenverblijf naar wens aanpassen met een o.a. glazen schuifwand, steel look modules, verlichting, ramen en deuren. Ook kunt u ervoor kiezen om het Douglas hout te behandelen met een olie of een lazuur. Dit is om het vergrijzen van het hout tegen te gaan en behoud van uw overkapping.

Als u akkoord gaat met de offerte wordt uw droomoverkapping door de afdeling planning voorbereid. Zij gaan in overleg met en stemmen datums voor levering en/of montage met u af.
De chauffeur belt u een half uur voor levering nogmaals, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven voor de levering.

Mocht u verder vragen hebben over onze werkwijze, neem dan contact op met ons.

Ontvang gratis onze catalogus

Catalogus aanvragen