Uw buitenverblijf in de winter

  • inspiratie
  • kapschuren
  • veranda's

De tuinoverkapping is nu ideaal om buiten te genieten. Maar hoe fijn is het om er het hele jaar plezier van te hebben.

Schuifwanden

Wilt u het hele jaar door van uw buitenverblijf gebruik maken? Zo kan de veranda afgesloten worden om ook in het najaar en de winter volop het buitengevoel te ervaren. Er zijn veel verschillende oplossingen mogelijk, zoals half open of juist met zijwanden en een berging of schuifwanden. Deze oplossingen zijn perfect om uw buitenverblijf winterproof te maken.

Sfeerverlichting

Als de dagen korter zijn is het belangrijk dat er een goede verlichting in de tuin is om heerlijk te kunnen genieten. Een sfeervolle verlichting in de tuin is heel uitnodigend en maakt dat het hele jaar door de tuin onderdeel van uw woonplezier is.

Lichtstraat

Met een lichtstraat in de overkapping komt er ook meer daglicht naar binnen en lijkt bovendien het buitenverblijf groter. Een glazen schuifwand zorgt ook voor een goede lichtinval en geeft ook nog eens een prachtig zicht op je (sfeervolle verlichte) tuin.

Voor ieder type overkapping, veranda, kapschuur of blokhut leveren wij maatwerk vanuit onze eigen werkplaats. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw buitenverblijf kwaliteit en luxe uitstraalt, zodat u het hele jaar door kan genieten.

Ontvang gratis onze catalogus

Catalogus aanvragen