Tips voor onderhoud van uw buitenverblijf

  • inspiratie
  • tips

Hoe zorgt u voor langdurig plezier van uw buitenverblijf?

Uw droom buitenverblijf staat nu in de tuin, maar het is belangrijk om te zorgen dat deze na verloop van tijd nog steeds als nieuw eruitziet.

Behandeling en afwerking van het hout

De weersinvloeden hebben impact hoe de kleur van het gekozen hout er na verloop van tijd uitziet. Door het hout te behandelen met Woca lariks olie of HK lazuur beits is het mogelijk de natuurlijke kleur te behouden. Door het hout niet te behandelen zal deze na verloop van tijd grijs gaan kleuren en er zullen scheurtjes ontstaan. Uw eigen smaak bepaald of deze nieuwe uitstraling wenselijk is.

Onderhoud het dak

Het dak zorgt dat u zorgeloos en beschut kunt genieten en vangt de weersomstandigheden voor u op. Zon of regen, het dak zit er 24 uur per dag 7 dagen in de week bovenop! Zorg er daarom voor dat het dak regelmatig wordt schoongemaakt. Onze daken zijn gemakkelijk te reinigen met goede schoonmaakmiddelen.

Regelmatig de goten reinigen

Het is belangrijk om de goten altijd mee te reinigen, want anders zullen verstoppingen leiden tot lekkages. Uw buitenverblijf heeft dan veel te lijden van mos en bladeren. En dat is juist wat u niet wilt voor uw droomverblijf!

Ontvang gratis onze catalogus

Catalogus aanvragen