Onvergetelijke tuin momenten beginnen bij Jumbowood

  • inspiratie

Door corona tijden is samenzijn met familie en vrienden in een ander daglicht komen te staan. We realiseren ons hoe vreugdevol samenzijn zou moeten. Een Jumbowood kapschuur (https://www.jumbowood.nl/kapschuren) brengt mogelijkheden om het samenzijn op een zeer aangename wijze in eigen tuin te realiseren.

Het voorgaande jaar zijn de modellen de grand Prestige (https://www.jumbowood.nl/kapschuren/jumbowood-grand-prestige) en een kapschuur De Deel (https://www.jumbowood.nl/kapschuren/kapschuur-de-deel/) de meest gekozen modellen geweest.

 

We merken dat de aanbouw veranda’s het afgelopen kwartaal terrein hebben gewonnen en in opmars zijn. Het type Lucca (https://www.jumbowood.nl/aanbouw-verandas/aanbouwveranda-lucca/) is hier een voorbeeld van.

 

Onvergetelijke tuin momenten beginnen bij Jumbowood door een bezoek aan de showtuin om inspiratie op te doen. Ook de ervaring van de verschillende maatvoeringen kunt u hier beleven.

Naast de sfeer en gezelligheid die een buitenverblijf brengt, heeft Jumbowood de expertise om andere maatwerk buitenverblijven te realiseren. Zo werden eerder vakantie woningen, een mantelzorg woning maar ook een kapsalon en een beauty salon aan huis opgebouwd. Onze verkoop adviseurs bespreken graag samen met u uw wensen.

Ontvang gratis onze catalogus

Catalogus aanvragen