Glazen wanden voor veranda of kapschuur

  • inspiratie
  • kapschuren
  • veranda's

Met uw veranda of kapschuur heeft u of krijgt u een ideaal buitenverblijf in uw tuin. Deze overkapping kan nog meer aan uw woongenot bijdragen, ook als het minder mooi weer is. Door glazen schuifwanden te plaatsen maakt u de overkapping helemaal af en kunt u nu ook in de winter genieten van het buitenleven.

Glazen schuifwanden behouden de lichtinval en het uitzicht op uw tuin, waardoor de verbinding met het buitenleven blijft bestaan.  Met een veranda direct tegen de woning geplaatst kunt u zelfs een tuinkamer creëren en buiten naar binnen halen.

Een bijkomend groot voordeel van glazen schuifwanden is dat het veel ruimte bespaard in vergelijking met bijvoorbeeld deuren. De wanden schuiven langs elkaar heen, waardoor zowel voor als achter de wand geen ruimte vrij hoeft te blijven. Hierdoor kunt u in de zomer het open karakter van een overkapping behouden.

Eigenlijk staat glas uiteindelijk bij iedere woonstijl wel. Gecombineerd met een houten of glazen dakoverkapping krijgt u toch een sfeervolle uitstraling. Een strakke glazen schuifwand sluit aan op iedere interieur stijl. Het is de afwerking van de schuifwand die je gewenste stijl bepaald, van knus en sfeervol tot robuust en stoer.

Door goed gebruik te maken van opties als dubbel glas, tochtstrippen en thermische isolatie zijn glazen schuifwanden prima isolerend en energiebesparend. Een glazen schuifwand is perfect toe te passen in uw veranda, overkapping of kapschuur. Dankzij de schuifwand kunt u het hele jaar door genieten van buiten!

 

Voor ieder type buitenverblijf hebben wij de juiste glazen schuifwanden. U kunt bij ons ook terecht voor op maat gemaakte producten. Weet u niet goed wat u nodig heeft of welke ramen en deuren goed bij uw buitenverblijf passen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak en laat u adviseren. Samen met u maken wij uw overkapping, veranda of kapschuur compleet.

Ontvang gratis onze catalogus

Catalogus aanvragen