Creëer je eigen paradijs in de tuin

  • inspiratie
  • tips

Wat zijn jouw plannen deze zomer?

Het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat de staycation steeds populairder geworden is. Verre reizen zitten er waarschijnlijk niet in en waarom zou u ook eigenlijk. Een staycation kan ook letterlijk dichtbij huis, in uw eigen tuin! De ultieme vakantie plek waar u gelukkig geen afscheid van hoeft te nemen en op elk gewenst moment van de dag kan inchecken.

Een creatieve oplossing van Jumbowood

Een eigen buitenverblijf wordt werkelijkheid met een creatieve oplossing van Jumbowood. Heerlijk genieten van de zomerse avonden of gewoon relaxen met een goed boek. Familie of vrienden die langskomen voor een gezellige barbecue. Of een avondje uit eten in uw droom buitenverblijf. Het glampinggevoel begint met een luxe kapschuur of mooie veranda.

Kapschuren

Voor sfeervolle en luxe kapschuren bent u bij Jumbowood aan het juiste adres. Wij hebben een aantal modellen zelf ontworpen en bieden dan ook veel mogelijkheden. Een kapschuur is een geweldige toevoeging aan uw tuin. Hierdoor kunt u langer van zomeravonden genieten, heerlijke diners geven, uw buitenkeuken uit de wind plaatsen en ook met slechter weer beschut in de tuin zitten.

Veranda’s

Voor veel mensen is een veranda in de tuin een grote droom. Maak uw tuindroom waar met een veranda van Jumbowood. Wij hebben voor ieder budget een geschikte veranda. De verschillende uitvoeringen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Al onze veranda’s worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo weet u zeker dat uw veranda jarenlang mee gaat en u er vele zomers van kunt genieten.

Wij zorgen voor de ideale overkapping en jij richt deze in naar jouw smaak. #staycation

Ontvang gratis onze catalogus

Catalogus aanvragen