Buitenleven begint met een overkapping

  • inspiratie
  • tips

Droom overkapping

Heerlijk genieten van het buitenleven in uw eigen overkapping, wie wil dat nou niet? Met een overkapping worden de zomeravonden langer en kunt u aangenaam beschut zitten.

Geef de invulling aan uw overkapping zoals u dat wilt. Naast buitenverblijf kan het bijvoorbeeld dienen als een vergader- of bedrijfsruimte, een verblijf voor een bed & breakfast of logeerkamer. U kunt zowel voor onze standaard modellen als maatwerk kiezen. Onze vakmensen maken de overkappingen geheel naar uw wens.

Welke vloer?

Een veranda of kapschuur van Jumbowood maakt u helemaal af met de juiste toebehoren zoals buitenvloeren, ramen en deuren. Het fijne is dat u voor het complete plaatje bij ons terecht kunt. Eén om uw droom te realiseren.

Het belang van een goede buitenvloer wordt vaak onderschat. De keuze voor het soort buitenvloer draagt zeker bij aan het genot van de tijd die in uw overkapping doorbrengt. De ideale buitenvloer gaat jarenlang mee en kan zeker tegen een stootje. Het buitenleven wordt nu een integraal van uw woongenot.

Wij hebben diverse soorten buitenvloeren: een buitenvloer met groeven of ribbels, maar ook helemaal vlak. Daarnaast leveren wij buitenvloeren van verschillende materialen: bankirai, composiet, douglas hout, bamboe en padouk. Ons assortiment bevat ook tuintegels in diverse uitvoeringen. Alle producten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en sluiten goed op elkaar aan.

Bij Jumbowood hebben we voor iedere overkapping de juiste buitenvloer!

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin kunt u de diverse mogelijkheden van de kapschuren en veranda’s bekijken. Hier staan diverse modellen opgebouwd en kunt u de sfeer zelf proeven. U krijgt in de showtuin een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is, ook in afwerking, materiaal en kleur. Wij presenteren u verschillende mogelijkheden. Voor iedere tuin en budget hebben wij een geschikte overkapping. Laat u inspireren en kom langs in onze showtuin of bekijk het assortiment online in de webshop.

Ontvang gratis onze catalogus

Catalogus aanvragen