Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Berg Toys

Jarenlang onbezorgd speel plezier met de Jumbowood berg toys assortiment!!

Waarom berg bij jumbowood?

Veilig — Van een BERG wil je onbezorgd genieten. Daarom is er veel aandacht aan de veiligheid van onze producten. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Alle producten zijn ergonomisch vormgegeven en worden uitvoerig getest. Zodat jij jarenlang plezier hebt van je BERG.

Verantwoord — De wereld hebben we te leen van onze kinderen. Bij Jumbowood dragen we ons steentje bij met duurzame en tijdloze producten die generaties lang meegaan. Koop jij een BERG, dan weet je dat het is gemaakt in een sociale onderneming met aandacht voor mens en milieu. Veel van onze skelters dragen zelfs het zilveren cradle to cradle certificaat.

Skelters bij Jumbowood

Welke skelter is jouw favoriet? Is dat een skelter waarmee je lekker hard kan racen? Een skelter waarmee je rustig de buurt kan verkennen? Of is het een skelter van een écht tractor- of automerk? Bij BERG maken we mooie én veilige skelters waar ieder kind van droomt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen genieten en buitenspelen. Onze assortiment skelters zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor gegarandeerd jarenlang speelplezier!!

BERG - DE SPECIALIST IN BUITENSPEELGOED

BERG heeft al sinds 1985 ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelplezier! Onze skelters en trampolines garanderen jarenlang onbezorgd speelplezier. BERG staat voor absolute topkwaliteit. Kinderen moeten jarenlang plezier kunnen beleven aan onze producten.BERG controleert de kwaliteit met eigen testopstellingen, waar de skelters en trampolines onder extreme omstandigheden worden getest. Naast onze eigen tests worden de producten gekeurd volgens internationale normen en wetgeving. Uiteraard worden de producten ook getest door de gebruikers zelf: kinderen

Veelgestelde vragen

Een skelter voor volwassenen. Welke is het meest geschikt voor mij?
Ben je op zoek naar een skelter voor volwassenen? Onze XL skelters zijn allemaal geschikt voor volwassenen, en je kunt dit zien aan de aanbevolen lengte-indicatie die we bij elke skelter vermelden. Als je heel lang bent, overweeg dan een XL skelter met een XXL frame, die wellicht beter bij jou past! Hoewel de XL skelters van BERG ontworpen zijn met volwassenen in gedachten, kunnen ook kinderen vanaf 5 jaar met een minimale lengte van 125 cm ze al gebruiken. Bovendien zijn onze grote skelters uitstekend geschikt voor gebruik door twee personen. Je kunt hiervoor een passagiersstoel aanschaffen, vaak beschikbaar in dezelfde thema's als de skelter, zodat je altijd een duozit hebt die past bij jouw skelter! De ideale lengte voor optimaal plezier op de XL skelter is tussen de 125 cm en 190 cm, en deze skelter is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor de XXL skelter is de ideale lengte tussen de 125 cm en 210 cm, en ook deze skelter is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht leeftijd of lengte, een geweldige ervaring heeft met onze skelters!
Welke skelter is het meest geschikt voor mijn kind?
Ons assortiment omvat skelters voor kinderen vanaf 2 jaar tot volwassen leeftijd. Voor elke skelter geven we een aanbevolen leeftijdsrange aan. Als een skelter bijvoorbeeld geschikt is voor kinderen van 2 tot 5 jaar, betekent dit dat de skelter is ontworpen voor kinderen met een gemiddelde lengte binnen deze leeftijdscategorie. Onze skelters zijn uitgebreid getest met kinderen van verschillende leeftijden om ervoor te zorgen dat ze comfortabel kunnen zitten en ergonomisch gebruik kunnen maken van de skelter binnen de aangegeven leeftijdsrange. Als je kind groter of kleiner is dan gemiddeld voor zijn of haar leeftijd, kun je kijken naar de aanbevolen lengte-indicatie die we bij elke skelter verstrekken. Op onze website vind je een maattabel die je helpt bij het bepalen welk type skelter het meest geschikt is voor jouw kind. Zo maken we het kiezen van de juiste skelter een stuk eenvoudiger en plezieriger. Ontdek de wereld van skelters en avontuur met BERG bij Jumbowood!
Welke BERG trampoline is het meest geschikt voor mij?
Het kiezen van de juiste BERG trampoline hangt af van verschillende factoren, waaronder je woonsituatie, beschikbare ruimte, kwaliteitseisen, veiligheid en duurzaamheid. Hier is een kort overzicht van de belangrijkste BERG trampoline kwaliteitslijnen om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze:
 1. BERG Favorit:
  • Geschikt voor: Recreatief gebruik, gezinnen met beperkte ruimte of budget.
  • Kenmerken: Goede prijs-kwaliteitverhouding, geschikt voor regulier gebruik.
  • Materialen: Gegalvaniseerd frame, degelijk springdoek en veren.
 2. BERG Champion:
  • Geschikt voor: Intensiever gebruik, gezinnen die een duurzamere trampoline willen.
  • Kenmerken: Verbeterd springcomfort, duurzamer frame, hoogwaardig springdoek.
  • Materialen: Sterker frame, langere elastische veren, hoogwaardig springdoek.
 3. BERG Elite:
  • Geschikt voor: Professioneel en intensief gebruik, gezinnen die het allerbeste willen.
  • Kenmerken: Hoogste niveau van springcomfort, uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Materialen: Zeer robuust frame, topkwaliteit veren, speciaal ontworpen springdoek.
Het prijsverschil tussen deze lijnen komt voort uit de gebruikte materialen en de constructie van de trampoline. Over het algemeen geldt: hoe hoger de kwaliteitslijn, hoe langer de trampoline meegaat en hoe beter het springcomfort is. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een trampoline voor recreatief gebruik en een beperkt budget hebt, kan de Favorit-lijn een goede keuze zijn. Voor intensiever gebruik en een langere levensduur zou de Champion-lijn geschikter zijn, terwijl de Elite-lijn de beste optie is voor wie het allerbeste zoekt. Bedenk bij je keuze ook of je extra accessoires zoals veiligheidsnetten of beschermhoezen wilt toevoegen. Door rekening te houden met deze factoren kun je de BERG trampoline vinden die het beste past bij jouw behoeften en budget.

Veilig betalen met: