Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

B Conscious

Bewuste producten voor een bewuste keuze. Wij zijn op een missie om de markt te inspireren en te voorzien van duurzame, innovatieve producten van hoge kwaliteit op een klimaatpositieve manier. Producten welke bijdragen aan het welzijn van mens, dier en planeet.

C-lights natuurlijke theelichten Jumbowood BConscious

Waar wij voor staan

Duurzaamheid, aandacht, kwaliteit en integriteit is waar wij voor staan. Aandacht voor hoe een product bij kan dragen aan een betere kwaliteit voor jou én onze planeet. Aandacht voor jou als klant en hoe we onze service nog verder kunnen verbeteren. Aandacht voor hoe en waarvan een product wordt vervaardigd en op welke manier deze bij jou als klant terecht komt.

Om een netto positief (meer dan alleen klimaatneutraal) bedrijf te worden sluiten wij alleen overeenkomsten met leveranciers/partners die dezelfde waarden hebben als wij: verantwoord handelen rekening houdend met alle stakeholders (waaronder mens, dier en milieu), innoveren op duurzaamheid in zowel hun producten als in hun (productie)processen en het leveren van kwaliteit.

C-lights natuurlijke theelichten Jumbowood BConscious

Wij geven om duurzaamheid

Voor de logistiek van onze import investeren wij in duurzaamheidsprojecten via CMA-CGM ACT Cleaner Energy BioFuel en/of GoodFuels. Meten, reduceren en, indien nog overtollig, compenseren van broeikasgassen (waaronder CO₂) is het credo. Door te varen op LNG en/of BioFuel waar mogelijk, worden deze broeikasgassen (incl. CO₂ uitstoot) met minstens 85% verminderd. De resterende uitstoot wordt volledig gecompenseerd door diverse GoldStandard gecertificeerde programma’s. Bezorging bij jou als klant vindt plaats via DHL Go Green of Netto nul CO2 van PostNL. Al onze levering zijn dus al volledig klimaatneutraal!

Om positief te compenseren investeren wij in verschillende andere projecten, onder andere via Trees for All. Onze resterende winst investeren wij in milieu-, sociale en dierenhulp programma’s via bijvoorbeeld Giro555.

C-lights loves Iittala 40s (Mix & Match) Jumbowood BConscious

Ons eerste product

Met trots presenteren wij het eerste bewuste product in ons assortiment: “C-lights, ‘s werelds eerste natuurlijke theelichten!”. Ontworpen en geproduceerd door Gerálda in Litouwen met hernieuwbare energie, met alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Op een missie om kaarsen te produceren die je kunt vertrouwen. Voor C-lights zijn wij exclusief importeur & distributeur voor de Benelux en alle internationale vliegvelden binnen Europa.

Neem deel aan onze reis om de productie en consumptie van kaarsen volledig duurzaam te maken.

Veilig betalen met: