Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Barebones

Welkom bij Jumbowood, dé bestemming voor het ontdekken en verwerven van Barebones producten! Bij Barebones draait alles om duurzame en hoogwaardige outdoorartikelen met een doordacht design.

Onze missie

Onze missie bij Jumbowood is eenvoudig: we willen mensen inspireren. Onze Barebones producten belichamen onze passie voor tuinieren, koken en kamperen, en we streven ernaar die passie met jou te delen. Of je nu een ervaren avonturier bent of gewoon houdt van tijd doorbrengen in de natuur, onze outdoorartikelen zijn ontworpen om je te begeleiden en een ervaring te bieden die je kunt doorgeven aan de volgende generatie.

Ontdek ons assortiment en beleef langdurig plezier aan de kwaliteit en functionaliteit van Barebones producten. Welkom bij de Barebones community, waar passie en duurzaamheid samenkomen!

Lampen

De lampen in het assortiment van Barebones hebben veelal een mooi klassiek design en zijn erg veelzijdig. Deze lampen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, dankzij de sterke materialen zijn ze ook tegen het outdoor gebruik bestand.

De lampen zijn vrijwel USB-oplaadbaar wat de lampen erg duurzaam maakt, daarnaast is het ook materiaal zo geselecteerd dat de lampen lang meegaan.

Buiten koken

Barebones biedt een breed assortiment aan als het gaat om buiten koken, van verschillende soorten grillplaten tot gietijzeren pannen.

Een voorbeeld van de veelzijdigheid van de Barebones pannen is de Outdoor Iron Oven, de set kan gebruikt worden voor zowel bbq’en als grillen, maar dankzij de ring bovenop de driepoot is de set ook bruikbaar in combinatie met een van de andere Barebones pannen.

Veilig betalen met: