Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Aanbouwveranda Chris

Toont alle 3 resultaten

Aanbouwveranda Chris

Ons nieuwste ontwerp; de aanbouwveranda Chris. Deze is ook te bewonderen in onze showtuin.

Een veranda maakt het mogelijk om het hele jaar door van uw tuin te genieten. Aanbouwveranda Chris is een mooie verlenging van uw huis en blijft jarenlang mooi door de goede kwaliteit.

De aanbouwveranda Chris wordt standaard uitgevoerd in gedroogd en geschaafd Douglas hout en heeft daardoor een lange levensduur. Douglas hout heeft een warme lichtroze/oranje kleur dat na verloop van tijd vergrijsd. Om de kleur te behouden kunt u het hout behandelen. Daarmee verlengt u ook de levensduur van de veranda. Kies bij het bestellen van aanbouwveranda Chris voor de houtbehandeling naar keuze.

Zoals het type al aangeeft wordt deze bevestigd aan de bestaande bouw. Typerend aan dit model zijn de overstekken aan beide zijdes. De dakbalken worden bevestigd door middel van een mooie zwaluw verbinding.

Aanpassen naar eigen wens

U kunt aanbouwveranda Chris naar wens samenstellen. Zo kunt u voor een uitvoering in eikenhout kiezen.

Ook kunt u kiezen voor de mogelijkheid om meer licht te creëren door middel van lichtstraten in het dak. Voor de wanden zijn er verschillende mogelijkheden zoals potdekselplanken, steellook modules en/of glazen schuifwanden. Vraag naar de mogelijkheden bij eens van onze verkoopadviseurs.

Montage 

Heeft u al uw keuzes gemaakt en de aanbouwveranda naar wens samengesteld? Dan kunt u de veranda bestellen en bij u thuis laten afleveren. Heeft u hulp nodig bij de montage? Kies dan voor de montageservice van Jumbowood. Een specialist komt de aanbouwveranda voor u opbouwen. Zo heeft u de zekerheid dat de aanbouwveranda goed en stevig staat.

Andere modellen

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor opties hebben staan. Maak een afspraak met onze verkoopadviseur en kom langs in onze showtuin.