Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Solarwood

ontdek nu solarwood bij Jumbowood! Geef je huis een echte upgrade heerlijk om eronder te zitten en het verdiend terug!

Solar carport bij Jumbowood

Een solar carport bij Jumbowood is veel meer dan alleen een plek voor je auto. Het is simpelweg een design statement in je voortuin. Daar wil je zelf ook wel onder zitten. Daarnaast laad je met de zonnepanelen van hoge kwaliteit meteen je auto op. Misschien ligt het dak van je huis als vol zonnepanelen? Geen nood. Op het dak van je solar carport passen er nog genoeg. Zoveel dat je hem gemiddeld binnen 6 jaar weer terugverdient. Een zonnecarport bij Jumbowood is altijd stijlvol en gemaakt van de mooiste materialen. Je voegt letterlijk een sieraad aan je huis toe en dat verhoogt onmiddellijk de waarde van je woning.

Wij geven om de natuur

Bij Solarwood staat duurzaamheid centraal. We streven naar duurzame oplossingen en planten voor elke Solarwood die we plaatsen een boom terug in de natuur. Zo verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we ons steentje bij aan een duurzamere toekomst. Kies voor Solarwood en draag bij aan een betere wereld.

Kies Solarwood bij Jumbowood!

Maak het buitenleven compleet met een prachtige solar overkapping. Daarmee combineer je het beste van heel de wereld: de prachtigste duurzame materialen, een innovatief bouwsysteem, de kracht van de zon en jouw eigen smaak en stijl. Sla je opgewekte energie op in een thuisbatterij om dit vervolgens ‘s avonds weer te gebruiken. Zo gebruik je zoveel mogelijk van je eigen opgewekte energie en voorkom je afname van het stroomnet tijdens piekuren.

Veilig betalen met: