Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Gardendreams

Ontdek Gardendreams bij Jumbowood!

Met Jumbowood creëert u een leefruimte gevuld met tuinplezier. Onze collectie van GardenDreams omvat overkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden en zonwering. Laat u inspireren. Ontdek nu!!

Tuinkamer bij Jumbowood

Met een tuinkamer van Jumbowood breng je een vleugje elegantie rechtstreeks in je tuin. Of je nu kiest voor een stijlvolle standaardoverkapping of een tuinkamer wilt die tot in de kleinste details volgens jouw wensen wordt gecreëerd – bij Jumbowood wordt jouw droomruimte werkelijkheid.

Stijlvol inrichten met Jumbowood en Gardendreams!

Met Gardendreams kunt u uw stijlvolle woonruimte vol woongenot inrichten, die u kunt aanpassen aan uw individuele wensen. Of het nu gaat om een standaard overkapping of om een volledig uitgeruste tuinkamer die op maat wordt gemaakt volgens uw specificaties, wij helpen u uw tuindromen ten volle tot leven te brengen. Laat u inspireren door onze diversiteit en maak gebruik van onze talrijke upgrademogelijkheden om uw woningnog perfecter te maken.

Gemakelijkke reiniging met GardenDreams

Misschien wel een van de meest vervelende taken bij het schoonmaken van een veranda is het reinigen van de goot. Met behulp van een gootborstel worden de bladeren opgevangen in de borstel. Hierdoor raakt de goot niet verstopt en maakt u deze eenvoudig en snel schoon door simpelweg op de borstel te tikken.

Veilig betalen met: