Bestel hier uw Kapschuur / Kapschuren van Douglas Hout

De douglas houten kapschuur Jumbo is een eigen ontwerp van JumboWood.
Deze kapschuur kenmerkt zich aan de hoge achterwand waardoor er binnen de gehele kapschuur genoeg hoogte is om te staan.
De ruim opgezette douglas kapschuur Jumbo is standaard leverbaar in de maten 305x505 425x605cm en 425x705cm.
Natuurlijk kan de kapschuur Jumbo ook naar wens op maat gemaakt worden. 

Een kapschuur is al een eeuwen oud bouwwerk welke je vroeger en nog steeds bij de boerderij tref,deze word gebruikt om de trekkers en gereedschap in te stallen maar ook voor de opslag van het hooi.

Tegenwoordig is een kapschuur / overkapping niet meer uit de tuin weg te denken.
4 seizoenen in de tuin genieten wie wil dat niet,zomers lekker buiten in de koele schaduw koken op de buitenkeuken,in de lente en nazomer lekker zitten bij de houtkachel welke ook in de kapschuur kan worden geplaatst,en in de winter is het ook mogelijk de kapschuur geheel af te sluiten zodat de warmte binnen blijft.
Een douglas kapschuur sluit precies aan op de trend van nu : Het buitenleven.
Houthandel jumbowood biedt u een scala aan mogelijkheden van kapschuren,van zeer hoogwaardig met pen en gat verbindingen afgewerkte modellen,tot een iets simpeler model welke voor veel mensen toegankelijk is.
Jumbowood doet veel maatwerk kapschuren vanzelf sprekend voor ons is hoe groter de kapschuur hoe duurder de prijs en hoe kleiner hoe lager de prijs.
Door onze eigen productie lijn in Bovenkarspel kunnen wij een op maat gemaakte kapschuur meestel binnen 7 werkdagen leveren en een standaard model al binnen 3 werkdagen.
Jumbowood levert alle kapschuren boven de 2.500,- gratis in heel Nederland bij u thuis m.u.v de wadden eilanden.  

Jumbowood kapschuren zijn in elk gewenste maat leverbaar vraag hiervoor de prijs aan per e-mail info@jumbowood.nl

 

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina