Elephant Vlonderplanken

Composiet vlonderplanken.
Composiet is een combinatie van kunststof en houtvezels.
Elephant composiet vlonderplanken zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit gerecyclede High Density Poly Ethyleen, FSC gecertificeerd hardhoutstof, kleurpigmenten, UV stabilisatoren en bindmiddelen .
Kies in composiet de hoge kwaliteit van Elephant en laat u niet verleiden door laaggeprijsde breekgevoelige producten.
Voor een goed maar goedkoper terras kiest u voor de holle vlonderplanken, voor een sterkere en bredere plank kiest u voor de massieve vlonderplanken, waarbij de 2,5cm massieve professionele vlonderplanken met brandklasse B het absolute topsegment vormen.
Elephant composiet vlonderplanken hebben een levensduur van minimaal 20 tot 25 jaar.Het grote voordeel van composiet is :minimaal onderhoud, kleurbehoud, geen splinters en een moderne uitstraling.

Holle profielen
De holle terrasdelen en regels halen hun sterkte en stabiliteit uit de kamer structuur. De terrasdelen zijn eenzijdig geribbeld en eenzijdig vlak opgeschuurd om naar eigen voorkeur toe te passen. Door het ruwe oppervlak lenen de composiet terrasdelen zich uitstekend voor een toepassing waarbij uitglijden moet worden tegengegaan.
De regels zijn drievoudig toepasbaar als onderconstructie met onderlinge afstand van maximaal 35cm, kantafwerking voor de langszijden en kantafwerking voor de 'kopse' kant.
Voor een terras van 10m2 heeft u ongeveer 45m1 onderregels / kantafwerking nodig en ongeveer 200 montageclips.

Massieve terrasdelen
Gebruik voor nog meer stabiliteit, hardheid, en houtuitstraling de massieve delen in 1,9 en 2,5cm.
Deze massieve planken zijn te verwerken als hardhout en zijn ook uitstekend toe te passen voor ronde terrasvormen.
Gebruik voor een extra stevig terras hardhouten onderregels.
Voor de kantafwerking van de 1,9 cm delen gebruikt u de standaard holle regels 3x5 cm en voor de bevestiging van de clips en voor de bevestiging van de standaard clips.
Voor de bevesting van de 2,5 cm delen gebruikt u de stalen bevestiging profielen.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina