Composiet

duowood logo

Composiet vlonderplanken van DuoWood® zijn een van de meest hoogwaardige en ecologisch verantwoorde hout kunststof composieten verkrijgbaar. Bijkomen op uw terras na een lange dag hard werken. Dit is nu mogelijk met DuoWood®.

Waarom hout kunststof composiet?
Composiet materialen zijn al lang niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Composiet combineert de beste eigenschappen van meerdere materialen. Oorspronkelijk is composiet ontwikkeld voor de lucht en ruimtevaart. Met recht is composiet dan ook het materiaal van de toekomst.

Gemaakt van bamboo, houtvezels en kunststof
Het gebruikte hout in DuoWood® is afkomstig uit plantages en niet uit tropische regenwouden. De kunststof component in DuoWood® is HDPE. Door de hogere kwaliteit kunststof is de samenstelling van DuoWood® zeer homogeen en dus stabiel. 

De gebruikte kunststof korrels zijn al op kleur en er wordt niet later in het fabricageproces een kleurstof toegevoegd. Dit garandeert een hoge kleurvastheid. 
DuoWood®, als beste getest en met een onvoorstelbare prijs- kwaliteit verhouding. DuoWood® heeft de uitstraling van hout, voelt als hout, is te verwerken als hout, is duurzaam, splinter en splijt vrij, blijft stroever dan hardhout en is ongevoelig voor aanslag, insecten en verkleuring. DuoWood® is mooi, duurzaam, eenvoudig te verwerken en is onderhoudsvrij.